Εξώδικη δήλωση στην «Espresso» από τη Χρυσηίδα Δημουλίδου

Η Χρυσηίδα (Χρυσούλα) Δημουλίδου έστειλε στην «Espresso» εξώδικη δήλωση όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Για άλλη μια φορά επανήλθατε, με μοναδικό στόχο την αποδόμηση της προσωπικότητάς μου και του συγγραφικού μου έργου, γράφοντας έναν δημοσιογραφικό λίβελο με τίτλο “Σφαγή για τα… τάπερ της Χρυσηίδας Δημουλίδου στη Σαλαμίνα”, όπου αναφέρετε ότι τάχα απαξίωσα την ιερή Σαλαμίνα (13/8/2021), και το οποίο περιλάβατε στην έγχαρτη εφημερίδα σας “ESPRESSO” και στον διαδικτυακό σας τόπο.

Παρουσιάσατε ότι η τοπική κοινότητα έχει εξοργιστεί από τα όσα γράφονται στο βιβλίο μου “ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΝΟΥ”, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, καθιστώντας ανεπιθύμητη την άφιξή μου στο νησί του Σαρωνικού. Επίσης αυθαίρετα, υπαίτια και παράνομα, προσβάλλοντας το πνευματικό μου δικαίωμα και το συγγενικό δικαίωμα του εκδότη, δόλια αποκόψατε άνευ δικαιώματος αποσπάσματα από το βιβλίο χωρίς την άδειά μου για να τα παρουσιάσετε ως δήθεν τεκμήρια». Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «Με βάση λοιπόν τη διήγηση της μυθοπλασίας χρησιμοποιήσατε το μέσο μαζικής ενημέρωσης για να μου προσάψετε σε εμένα στη συγγραφέα, στο δημοσίευμά σας, ότι δήθεν κατηγοριοποιώ τα μέρη με εισοδηματικά κριτήρια, δίνοντας μια διάσταση ταξικών αποκλεισμών που με εκθέτει βαρύτατα.

Χρησιμοποιήσατε μάλιστα τη λέξη “ρατσισμός” για να με προσβάλετε, η οποία συνιστά ύβρη» και καλεί, μεταξύ άλλων, την εφημερίδα να απέχει άμεσα και διά παντός από οποιαδήποτε προσβλητική αναφορά εις βάρος της προσωπικότητάς της.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να πούμε ότι οι κρίσεις επί ενός βιβλίου είναι δικαίωμα δημοκρατικό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρούνται κατακριτέες, ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ μας φιλοξενήσαμε τις απόψεις της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ