Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Παγκόσμια αγκαλιά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας το πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης προς την Ιωάννα, που έπεσε θύμα αρρωστημένης επίθεσης με βιτριόλι, καθώς στο πλευρό του κοριτσιού που έγινε σύμβολο δύναμης ολοένα περισσότεροι celebrities από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στέκονται, στηρίζοντας την εκστρατεία αγάπης και οικονομικής ενίσχυσής του που άρχισε η Αννίτα Ναθαναήλ μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα gofundme!

Ανάμεσά τους είναι και η γνωστή συγγραφέας και αρθρογράφος, ιδρύτρια της ιστοσελίδας HuffingtonPost και της εταιρίας The Thrive Global, Αριάννα Χάφινγκτον, καθώς και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος. Η πρώτη ανάρτησε στον λογαριασμό της στο twitter, ο οποίος αριθμεί περισσότερους από 2.800.000 ακολούθους, την πρωτοβουλία για τη στήριξη της Ιωάννας, γράφοντας «βοηθήστε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα επίθεσης με βιτριόλι», και η δεύτερη, η οποία έχει πάνω από 650.000 ακολούθους στο twitter, πόσταρε μήνυμα για βοήθεια προς την 35χρονη, ενώ κατέθεσε και 1.000 δολάρια στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί!

Ο αγώνας που δίνει η Ιωάννα άγγιξε βαθιά την καρδιά της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία μέσω της πλατφόρμας gofundme που αφορά άτομα τα οποία χρήζουν βοήθεια άρχισε μαζί με το σύζυγό της Κρις μια παγκόσμια καμπάνια για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για τον μαραθώνιο χειρουργείων της άτυχης κοπέλας. Όποιος μπαίνει στην πλατφόρμα βρίσκει το «Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou» και μπορεί να καταθέσει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί.

«Αυτήν τη στιγμή κάνω κι άλλες ενέργειες, επειδή η αγάπη έρχεται από παντού. Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την υπεύθυνη της εταιρίας Odyssey TV, που αντιπροσωπεύει τα δορυφορικά τηλεοπτικά προγράμματα ελληνικών σταθμών στον Καναδά, έστειλα μηνύματα σε ελληνικής καταγωγής διασήμους, όπως η Ρίτα Γουίλσον, η Τζένιφερ Ανιστον, η Νία Βαρντάλος και η Μαρία Μενούνος, για να στηρίξουν την εκστρατεία για την Ιωάννα και τους προώθησα και το tweet της Αριάννας Χάφινγκτον» ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας, μιλώντας στο Protothema.gr. Παράλληλα, αυτήν την περίοδο καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να ανοιχτεί ερανικός λογαριασμός στο όνομα της Ιωάννας.

χαρτορίχτρα

Στο μεταξύ, σοκάρει η αποκάλυψη ότι η 88χρονη χαρτορίχτρα, η οποία έδινε συμβουλές στην 36χρονη βιτριολίστρια και της αποκάλυπτε τα… μελλούμενα μέσα από τα χαρτιά, είχε καταδικαστεί πριν από 20 χρόνια για απάτη, έπειτα από καταγγελίες πολιτών τους οποίους εξαπάτησε αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά! Η ίδια, πάντως, αρνείται ότι είχε ζητήσει χρήματα για να λύσει μάγια, όπως ανέφεραν οι καταγγελίες.

«Εγώ είμαι μέντιουμ. Προβλέπω το μέλλον, δεν λύνω μάγια. Έχω πολλούς πελάτες που με εμπιστεύονται χρόνια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Αν τους εξαπατούσα, όπως λένε, σίγουρα κάποιοι θα με είχαν λιντσάρει» είχε δηλώσει μετά τη σύλληψή της.

Η 67χρονη -τότε- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε το 2000 σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε και αφέθηκε ελεύθερη. Ωστόσο, εξακολουθεί ακόμη και στα 88 της χρόνια να «διαβάζει» τα μελλούμενα σε όσους την επισκέπτονται στο σπίτι της!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...