Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Η Μαριλένα που πάει παντού

Η θεατρολόγος επέστρεψε και πήρε σβάρνα όλα τα events

Υπήρξε… party animal, με τεράστιο κοινωνικό κύκλο και μεγάλες παρέες. Τα τελευταία τρία χρόνια μάς έχει κουνήσει μαντίλι, αφού ζει στο Ντουμπάι με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί. Η Μαριλένα Παναγιωτόπουλου, έναν γάμο και δύο παιδιά μετά, εξακολουθεί να είναι η… ψυχή της διασκέδασης και το αποδεικνύει κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία. Τον τελευταίο μήνα μόνο (με την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη) μετρήσαμε αρκετές εμφανίσεις της σε κοσμικά καλέσματα, ντυμένη πάντα εκκεντρικά – άλλωστε, έτσι τη γνωρίσαμε και έτσι την αγαπήσαμε!

Μέσα στον Μάιο η γνωστή θεατρολόγος και κοσμική έδωσε το «παρών» σε διάφορα events, κάνοντάς μας να απορήσουμε είναι η αλήθεια, πρώτον, για το πού βρίσκει την ενέργεια και, δεύτερον, πώς μπορεί ένας άνθρωπος να παραβρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα σε λαμπερές εκδηλώσεις.
Στις 12 Μαΐου η Μαριλένα παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ανω Κάτω» στο θέατρο Βεάκη. Επέλεξε να φορέσει ένα μπλε φόρεμα με παγέτες και ασημένια πέδιλα, υπέροχα σκουλαρίκια και μανικιούρ πεντικιούρ σε τριανταφυλλί αποχρώσεις.
Μία μέρα αργότερα, ντυμένη πιο θεατράλε, εμφανίστηκε στο Badminton για να παρακολουθήσει την «Priscilla».

Ηταν… stand by

Η Μαριλένα δεν θα μπορούσε -για κανένα λόγο- να μη συνδυάσει την εμφάνισή της με την υπερπαραγωγή την οποία παρακολούθησε, ενώ είμαστε σίγουροι πως καθ’ όλη τη διάρκεια του λαμπερού μιούζικαλ ήταν… stand by μήπως και την καλέσουν στη σκηνή. Φόρεμα με μεγαλύτερες παγέτες στις αποχρώσεις του ροζ, μακριά σκουλαρίκια στα ίδια χρώματα, τσάντα που έγραφε «Disco» και παπούτσια σε γήινους τόνους συνέθεσαν το σύνολο. Τη διαφορά όμως έκανε η έντονη γαλαζοπράσινη σκιά για το μακιγιάζ.

Στις 20 του ίδιου μήνα το πρόγραμμα της Μαριλένας περιλάμβανε την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Με μαύρο σύνολο και φάκελο που έκανε statement, η θεατρολόγος φωτογραφήθηκε με τις φίλες της – ανάμεσά τους και η Γωγώ Μαστροκώστα.
Τέσσερις μέρες αργότερα με φόρεμα στο χρώμα του κρασιού και κρατώντας μια τούρτα γιόρτασε τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Εννοείται πως δεν θα έχανε με τίποτα την επίδειξη μόδας των Mi-Ro, γι’ αυτό στις 28 Μαΐου έβαλε αεράτο, λευκό φόρεμα με λουλούδια, φόρεσε κολιέ με φράουλες και καραμέλες, κόκκινα πέδιλα και κράτησε τσαντάκι σε σχήμα χειλιών ποζάροντας χαμογελαστή στον φακό. Για να μπει καλά ο Ιούνιος, πάντως, η Μαριλένα πήγε ξανά μπουζούκια, πήρε αγκαλιά την Ελένη Χατζίδου (που έδειχνε θηριώδης δίπλα της) και φωτογραφήθηκαν φροντίζοντας να χαρίσουν στον φακό ένα λαμπερό χαμόγελο.

Η θεατρολόγος προτίμησε άλλη μία φορά φόρεμα σε χρώμα που θυμίζει… καρπούζι! Αντε, καλό μας καλοκαίρι και Μαριλένα… μη χάνεσαι!

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...