Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Η Μόνικα περνούσε μια κόλαση στα χέρια του συντρόφου της»

Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου μιλά στην «Espresso» για την «οδύσσεια» που βίωνε η αδικοχαμένη 42χρονη από τον Ρουμάνο σύντροφό της

Μια απίστευτη κόλαση, με άγριους ξυλοδαρμούς και απειλές, βίωνε από τον Ρουμάνο σύντροφό της, ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στις ολλανδικές Αρχές, η άτυχη Μόνικα Γκιους, το πτώμα της οποίας βρέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, τσιμεντωμένο, στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Οι αποκαλύψεις πέφτουν «βροχή» και είναι η μια πιο φρικιαστική από την άλλη. Μιλώντας στην «Espresso» η δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής Ανθούλα Ανάσογλου ανέφερε ότι όλες οι υποψίες πέφτουν ξεκάθαρα πάνω στον 39χρονο Ρουμάνο, που πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

«Δεν είναι μόνο υποψίες ότι είναι ένοχος ο 39χρονος. Υπάρχουν ενδείξεις γιατί, για να αποκτήσει κάποιος την ιδιότητα του κατηγορουμένου, πρέπει να έχουν δημιουργηθεί βάσιμα σημεία κατηγορίας και αποχρώσες ενδείξεις» δήλωσε η δικηγόρος. «Για να κληθεί να απολογηθεί, και μάλιστα να εκδοθεί ακόμα και ένταλμα σύλληψης, που έγινε και διεθνές, κάτι σημαίνει αυτό» υποστήριξε η κυρία Ανάσογλου και σχολίασε ότι ο Ρουμάνος έχει αντιφατικό λόγο:

«Μια έλεγε ότι έφυγε από τη χώρα μας γιατί ήταν άρρωστη η μάνα του, μια για να βρει καλύτερη δουλειά. Εχει αντιφατικές κρίσεις στον λόγο του και, επιπλέον, δεν δήλωσε καμία εξαφάνιση ο ίδιος για τη Μόνικα, παρόλο που τόσους μήνες η άτυχη γυναίκα ήταν στα αζήτητα. Η οικογένειά της προσπάθησε να μιλήσει μαζί του για να μάθει κάτι παραπάνω, κι εκείνος τους έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτα. Και τους έλεγε ψέματα…»

Μάλιστα, η δικηγόρος δεν παρέλειψε να εκφράσει την απορία της για την ευκολία με την οποία ο 39χρονος μετακινείτο από χώρα σε χώρα, σε περιόδους lockdown: «Το ότι αλλάζει χώρες και πηγαινοέρχεται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Γερμανία, Ολλανδία, δείχνει ότι προσπαθεί να εξαφανιστεί χωρίς να τα καταφέρει. Αν πραγματικά πίστευε όλα όσα λέει τώρα, τότε θα έπαιρνε το αεροπλάνο και θα γυρνούσε πίσω, και δεν θα παραμύθιαζε τόσους μήνες την οικογένεια της Μόνικα».

f3μ
Το σπίτι, στην αυλή του οποίου βρέθηκε τσιμεντωμένο το θύμα

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης μητέρας τριών παιδιών αναφέρθηκε στην εφιαλτική ζωή που πέρασε η 42χρονη κατά τη διάρκεια της σχέσης της. «O κατηγορούμενος την εκβίαζε, την εκφόβιζε, ενώ είχε χτυπήσει ακόμα και το μικρό της παιδί» είπε. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως ίσως η Μόνικα έμενε μαζί με τον 39χρονο κατηγορούμενο επειδή τον φοβόταν, καθώς οι δύο πρώτες σύντροφοί του πέθαναν και υπήρχαν υποψίες ότι τις σκότωσε αυτός! «Της έλεγε ότι αυτή και τα παιδιά της θα πάθουν τα ίδια με την πρώην του!» είπε η κυρία Ανάσογλου.

Στο μεταξύ, ο Ρουμάνος παραδόθηκε την Παρασκευή στην ολλανδική αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα της πόλης Αϊντχόφεν, ο οποίος θα επιληφθεί ούτως ώστε να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του για να εκδοθεί στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...