Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

Ηλιούπολη: Άγνωστοι έκαψαν το Ι.Χ. και τη μηχανή του 39χρονου που εξέδιδε 19χρονη

Μπουρλότο για εκδίκηση στον νταβατζή αστυνομικό

Σε πράξη αντεκδίκησης παραπέμπει ο εμπρησμός που προκάλεσαν άγνωστοι στις 3.50 χθες τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του 39χρονου απότακτου αστυνομικού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε μία 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Τη φωτιά αντιλήφθηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη και πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Τα δύο οχήματα, που βρίσκονταν ακινητοποιημένα μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου πρώην αστυνομικού, είχαν τυλιχτεί στις φλόγες, οι οποίες, σύμφωνα με τους ενοίκους, είχαν φτάσει μέχρι τα μπαλκόνια του δεύτερου ορόφου και λίγο έλειψε οι φλόγες να επεκταθούν και στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά προτού κινδυνέψουν σπίτια. Ομως τα δύο οχήματα είχαν ήδη γίνει στάχτη. Αρκετές φορές οι ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας είχαν ζητήσει από τις Αρχές να απομακρυνθούν από τον χώρο το Ι.Χ. και η μοτοσικλέτα του 39χρονου, καθώς φοβούνταν ότι μπορεί να γίνουν στόχος, όπως κι έγινε. Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να φτάσουν στα πρόσωπα που ευθύνονται για τον εμπρησμό.

φ1ili

Ζήτησε βοήθεια

Οι τερατώδεις πράξεις του απότακτου υπαρχιφύλακα είχαν αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούλιο, όταν η 19χρονη κατάφερε να το σκάσει από το διαμέρισμα-κολαστήριο και να ζητήσει βοήθεια από το προσωπικό διπλανού καφέ.

Ακολούθησε καταιγισμός αποκαλύψεων που οδήγησαν σε ένα μακροσκελές κατηγορητήριο σε βάρος του 39χρονου και, κατά συνέπεια, στην προφυλάκισή του.

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε η ίδια η κοπέλα, προτού πέσει στα νύχια του αστυνομικού, την κακοποιούσε σεξουαλικά επί σειρά ετών και ο ίδιος ο πατέρας της, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη! Οταν γνώρισε τον 39χρονο, νόμισε ότι βρήκε ένα καταφύγιο, όμως αντί γι’ αυτό αιχμαλωτίστηκε σε μια κόλαση, αφού εκείνος την εξέδιδε και την κρατούσε με τη βία φυλακισμένη στο διαμέρισμα, στο οποίο μάλιστα ζούσε και η ανήλικη κόρη του από τον παλαιότερο γάμο του!

Ο επίορκος αστυνομικός παραμένει προφυλακισμένος, όπως και ο πατέρας της 19χρονης και ακόμα τρία άτομα που εμπλέκονται σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και ισχυρίζεται ότι ήθελε να απομακρύνει τη 19χρονη από κακές επιλογές που έκανε. Μάλιστα, στηρίζει το επιχείρημά του στο γεγονός ότι ένας εκ των προφυλακισμένων είναι πρώην σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος επίσης κατηγορείται ότι την εξέδιδε.

Εκτός από τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως, ο αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για σειρά παραπτωμάτων όσο υπηρετούσε, ενώ η δημόσια εικόνα του και οι φωτογραφίες του με όπλα και χρήματα μόνο υπηρέτη του νόμου δεν έδειχναν. Κανείς δεν πίστευε ότι ο άνθρωπος που πόζαρε παριστάνοντας τον τράπερ με εμφανές τατουάζ την ακροστιχίδα ACAB -που είναι διεθνής υβριστική έκφραση κατά των αστυνομικών- και τις αναρτήσεις πορνογραφικού περιεχομένου ήταν και ο ίδιος ένστολος!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...