Δολοφονία στη Ρόδο – «Μου είχε εκμυστηρευθεί η Ντόρα – “Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”»

«Τη ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της»

Έχει «παγώσει» το πανελλήνιο με τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο από το σύντροφό της και στη συνέχεια με την αυτοκτονία του. Η ξαδέλφη της Δώρας μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τον δράστη και την άτυχη κοπέλα.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Ρόδο – Η μητέρα της άτυχης Δώρας αποκαλύπτει αν η κόρη της φοβόταν για τη ζωή της (video)

«Έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας είναι πάνω-κάτω, είμαστε σαν αδέλφια. Με τον δράστη έκανε σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο. Νιώθαμε ότι ήταν πάρα πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τον τρόπο που φέρεται. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν μαζί στο σπίτι που νοίκιασαν μαζί. Με τον δράστη έκανε σχέση πριν από περίπου έναν χρόνο. Νιώθαμε ότι ήταν πάρα πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω εγώ τον τρόπο που φέρεται. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν μαζί στο σπίτι που νοίκιασαν μαζί», ανέφερε η Μαρία.

Όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν. Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε “εγώ την Ντόρα την προσέχω”. Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με την Ντόρα στο τηλέφωνο και μου είπε “Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ”. Δεν υπήρξε κάποια βίαιη συμπεριφορά, κακοποιητική εναντίον της. Η Ντόρα δεν θα το δεχόταν ποτέ. Ήταν το πιο αντράκι από όλες μας. Τη ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της, ακόμη και με τον παππού μας που χάσαμε πριν δύο χρόνια. Δεν της έλεγε ότι το είχε κάνει αυτό. Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο και εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μα εξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι “η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά και τέτοια” και του είπε να χωρίσουν. Τα είχαν οκτώ μήνες, δεν ήταν λίγος ο καιρός, του έδωσε ευκαιρίες».

Διαβάστε επίσης: Ξεσπούν οι γονείς του δράστη στη Ρόδο – «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ»

Τις τελευταίες 4-5 ημέρες, η Ντόρα είπε στην αδελφή μου «σταμάτησε να με ενοχλεί, Ελένη» και η αδελφή μου της είπε «ύποπτο αυτό, Ντόρα». Προχθές βγήκαμε με την μητέρα της από το σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο αμάξι του και μου λέει η μητέρα της ότι «αυτός μας παρακολουθεί» και εγώ της είπα «πρόσεχε, Κατερίνα, μην σου σκοτώσει το κορίτσι!». Και η ίδια η Ντόρα μου είπε προ ημερών «Μαρία, θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε». Είχε στην ζωή της τόσους φίλους και είχε και αγόρια, δεν είχε ποτέ με κανέναν κάποιο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Ρόδο – Ραγίζει καρδιές το αντίο της αδελφής της άτυχης Δώρας (video)

Όταν είχα πάει να βρω την Ντόρα, ενώ εκείνος έλειπε, η Ντόρα μου είπε, επειδή εκείνος είχε ένα ατύχημα παλιά και είχε ένα πρόβλημα με την όραση του, η ξαδέλφη μου, μου είπε «ξέρεις, ήταν παντρεμένος παλιά και η γυναίκα του τον άφησε για το πρόβλημα αυτό (το πρόβλημα που είχε με τα μάτια του). Ήταν ένα παιδί εργατικό, άνθρωπος της Εκκλησίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κοπέλα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.