Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πολύτεκνος, παιδεραστής 5 κοριτσιών

Σοκ στην Πτολεμαΐδα με 52χρονο που παγίδευε τα θύματά του στο γεμάτο παιχνίδια φορτηγό του

Ανατριχίλα και σοκ προκαλεί η αρρωστημένη δράση του ανθρωπόμορφου τέρατος που συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα με την κατηγορία ότι ικανοποιούσε τις διεστραμμένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά πέντε ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 9 έως 15 ετών!

Ακόμη και οι άνδρες της Ασφαλείας που κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον πολύτεκνο (!) παιδεραστή υπέστησαν σοκ από τις αποκαλύψεις σχετικά με το πώς παγίδευε τα αθώα θύματά του, παρασύροντάς τα στο γεμάτο… παιχνίδια φορτηγό του, μέσα στο οποίο ικανοποιούσε τα ζωώδη πάθη του.

Ισχυρή αντίσταση

«Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Δευτέρας. Στην υπηρεσία έφθασε σε άσχημη κατάσταση η μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού και κατήγγειλε πως ο 52χρονος είχε ασελγήσει το απόγευμα της Κυριακής στο παιδί της» ανέφερε στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσθεσε: «Ηταν γνωστός της οικογένειας και έτσι, αφού γνωρίζαμε την ταυτότητά του, ξεκινήσαμε αμέσως τις έρευνες».

Ωστόσο οι διωκτικές Αρχές δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν, καθώς ο 52χρονος -άνεργος και πατέρας τεσσάρων παιδιών- είχε καταλάβει ότι είχε μπει στο στόχαστρο και είχε φροντίσει να κρυφτεί. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του δεν βρήκαν τον ίδιο, αλλά δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία αποκάλυψαν ότι ο παιδεραστής είχε ασελγήσει πάνω τους πριν από λίγη ώρα, αλλά και αρκετές φορές κατά το παρελθόν!

Επειτα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν σε ένα φιλικό σπίτι του δράστη, όπου διέμεναν ένας 28χρονος και ένας 30χρονος. Οπως διαπιστώθηκε, είχαν δώσει καταφύγιο στον 52χρονο, ο οποίος μπροστά στην θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, ενώ πρόβαλε και ισχυρή αντίσταση. Τελικά οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Μαζί του συνελήφθησαν και οι δύο φίλοι του, που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου άρχισε να ξεδιπλώνεται η διαστροφή του. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης μια ακόμη γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών (ηλικίας 9 και 12 ετών), κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι μέσα στην περασμένη εβδομάδα είχε ασελγήσει και στα δικά της αγγελούδια!

Ο 52χρονος, που έκανε περιστασιακές δουλειές, έστηνε καρτέρι στα θύματά του σε πάρκα και παιδικές χαρές. Μέσα στην καρότσα του φορτηγού του είχε τοποθετήσει παιχνίδια και παιδικά αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε ως δόλωμα για να παρασύρει τα θύματά του. Οταν τα παιδιά πλησίαζαν, τα έσπρωχνε μέσα και τα οδηγούσε σε ερημικές περιοχές.

Στην κατοχή του αλλά και στο σπίτι του κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά, δύο κάρτες μνήμης, δύο USB stick και δέκα DVD. Κατασχέθηκε επίσης το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, μέσα στο οποίο βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια. Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και της αντίστασης. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα τους δύο Ελληνες οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Τα ανήλικα θύματα δέχονται ήδη βοήθεια ψυχολόγων για να ξεπεράσουν τα όσα έζησαν.

Γιούλη Σταρίδα

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...