Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Δάγκωνε» εστιάτορες με το πρόσχημα ότι σεΐχηδες θα γευμάτιζαν στα μαγαζιά τους

Greek λαμόγιο!

Παραμύθια, όχι με δράκους αλλά με… σεΐχηδες, «σέρβιρε» ένας απατεώνας σε ιδιοκτήτες εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι οι ζάπλουτοι πελάτες του θα γευμάτιζαν στα καταστήματά τους!

Ωστόσο, για κακή του τύχη, κάποιος θυμήθηκε ότι τον είχε… εξαπατήσει και στο παρελθόν κι έτσι βρέθηκε με χειροπέδες! Ο απατεώνας έβαζε στο στόχαστρό του ανυποψίαστους επιχειρηματίες και τους έταζε Σαουδάραβες σεΐχηδες, πλούτη, μεγαλεία και τεράστιους λογαριασμούς. Με τον τρόπο αυτόν, κατάφερνε να αποσπά διόλου ευκαταφρόνητα ποσά. Είναι εντυπωσιακό ότι δρούσε επί μία δεκαετία, στο διάστημα της οποίας εξαπάτησε περίπου 40 επιχειρηματίες από την Τρίπολη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Εδεσσα, τη Λάρισα, τις Σέρρες και το Ρέθυμνο!

Η δράση του πήρε τέλος, όταν ο Χανιώτης επιχειρηματίας Αντώνης Γοναλάκης άκουσε στο τηλέφωνο για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια τη χαρακτηριστική φωνή του ίδιου ανθρώπου, που προσπαθούσε να τον πείσει να κλείσει τραπέζι στην ψαροταβέρνα του για πάμπλουτους Σαουδάραβες, που θέλουν να φάνε αστακούς και να πιουν τα καλύτερα κρασιά!

«Μου λέει “είμαι ο καπετάν Μανώλης από μία θαλαμηγό και κατευθύνομαι από Ιταλία για Ρόδο. Εχω μαζί μου 25 σεΐχηδες Σαουδάραβες» είπε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε: «Μου είπε να πάω στα ΕΛ.ΤΑ. και να του βάλω ταχυδρομική επιταγή, για να μου φέρει τους Σαουδάραβες». Μόλις ο 57χρονος απατεώνας είπε ότι βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, ο διοικητής του Τμήματος Κισσάμου επικοινώνησε με το τμήμα της περιοχής και ζήτησε από τους συναδέλφους του να πάνε στα ΕΛ.ΤΑ., όπου τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα