Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Σοκ στη Νίκαια- Οικιακή βοηθός δηλητηρίασε ηλικιωμένο και του άρπαξε τη σύνταξη

Τον πότισε δηλητήριο!

«Χτενίζουν» την Αττική οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό μίας άγνωστης και ιδιαίτερα επικίνδυνης γυναίκας, που προσποιήθηκε δήθεν την οικιακή βοηθό σε έναν ανυποψίαστο ηλικιωμένο και δεν δίστασε να τον δηλητηριάσει για να αρπάξει την πενιχρή σύνταξή του μέσα από το σπίτι του στη Νίκαια!

Η πρωτοφανής υπόθεση, που έχει προκαλέσει έκπληξη ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας, αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η Αμεση Δράση δέχθηκε κλήση από τους ενοίκους μίας πολυκατοικίας στη Νίκαια, σύμφωνα με την οποία είχαν βρει τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη ενός από τα διαμερίσματα σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση. Συγκεκριμένα, οι γείτονές του εντόπισαν τον γεροντάκο πεσμένο στο πάτωμα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αποτέλεσμα να σοκαριστούν και να καλέσουν τις Αρχές, καθώς δεν κατάφερναν να τον βοηθήσουν.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα τον ηλικιωμένο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο άτυχος παππούς είχε δηλητηριαστεί με άγνωστη ουσία, παρ’ όλα αυτά η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Ωστόσο, το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την ύπαρξη μίας μυστηριώδους γυναίκας που εργαζόταν στο σπίτι του ηλικιωμένου ως οικιακή βοηθός. Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, οι ένοικοι της πολυκατοικίας αποκάλυψαν ότι ο ηλικιωμένος είχε βρει από αγγελία μέσω του διαδικτύου μία αλλοδαπή γυναίκα, την οποία προσέλαβε για να τον φροντίζει.

Η οικιακή βοηθός ερχόταν μόλις λίγες ημέρες, όταν συνέβη το περίεργο περιστατικό, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Μάλιστα, είχε εξαφανιστεί αφήνοντας τον ηλικιωμένο μόνο στο διαμέρισμά του ενώ, ως δια μαγείας, είχε κάνει φτερά και η σύνταξη του! Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει έρευνες προς κάθε κατεύθυνση για την ταυτοποίηση της αλλοδαπής και τη σύλληψή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...