Η 4D λιποαναρρόφηση!

Η «έξυπνη» λιποαναρρόφηση (που προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία) δημιουργεί γραμμώσεις και επιτυγχάνει τη σύσφιξη των μυών στο σώμα σας

Θαύματα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής κάνει η 4D λιποαναρρόφηση, που στη νέα εξελιγμένη μορφή της έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς, δημιουργώντας παράλληλα κοιλιακούς και δίνοντας την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος!

Με την «έξυπνη» 4D λιποαναρρόφηση έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε το λίπος δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις και σύσφιξη όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη.

H «έξυπνη» 4D λιποαναρρόφηση επιτρέπει επίσης τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων. Το λίπος αφαιρείται προσεκτικά, το σώμα «σμιλεύεται» με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Ετσι μπορούμε να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα, ώστε να διαμορφώσουμε γράμμωση και το σχήμα που θέλουμε.

Με τις παραδοσιακές τεχνικές λιποαναρρόφησης τα πολύ ευαίσθητα αιμοφόρα και λεμφικά αγγεία στο επιφανειακό στρώμα τραυματίζονταν, προκαλώντας συχνά ουλές, ακόμη και διάσπαση του ιστού. Με τη νέα τεχνική τα αιμοφόρα αυτά αγγεία προστατεύονται, αναγνωρίζοντας τον επιθυμητό προς αναρρόφηση λιπώδη ιστό από τους υπόλοιπους ιστούς, όπως τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Η 4D είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, καθώς έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης λίπους από δύσκολες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς και ουλές.

Η λιποαναρρόφηση γίνεται με ειδική κάνουλα VASER και το τελικό αποτέλεσμα είναι προβολή στην πρόσθια – οπίσθια αλλά και προφίλ εικόνα του σώματος, δίνοντας όγκο. Στην κοιλιά αφαιρείται λίπος και αναδεικνύονται οι τενόντιες εγγραφές, δηλαδή σημεία που ενώνονται οι μύες. Ετσι διαγράφονται οι μύες δίνοντας την εικόνα της γυμνασμένης κοιλιάς (γράμμωση 6 pack).

Η επέμβαση γίνεται με ελαφρά νάρκωση και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως: 
* Σημαντική μείωση του μετεγχειρητικού άλγους * Λιγότερα οιδήματα * Αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας λίπους χωρίς να προκληθούν κακώσεις στους πέριξ ιστούς και στα μικροαγγεία. Αρα, λείο δέρμα και καλή επούλωση * Μείωση του χρόνου επέμβασης στις περισσότερες περιπτώσεις κατά 50% * Καλύτερη διαμόρφωση & σύσφιγξη (γραμμωμένη κοιλιά, σφικτή μέση, μυώδη μπράτσα, σφικτοί μηροί, ανορθωμένοι γλουτοί) * O ασθενής πλέον φεύγει την ίδια ημέρα, ενώ η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε 2-3 ημέρες. 

Από τον
δρα Αθ. Αθανασίου
MD PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Μετεκπαιδευθείς London Clinic UK & Beverly Hills California
Ιδρυτής Athens Beverly Hills Medical Group & Athens Beverly Hills Plastic Surgery
www.abh-medicalgroup.com
www.athens-beverlyhills.com

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ