Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Κέντρο για εμβολιασμούς οίκος ανοχής made in Greece

Οι πολίτες της Βιένης θα μπορούν να συνδυάσουν από 1ης Νοεμβρίου το τερπνόν μετά του ωφελίμου, χάρη στην ιδέα ενός δαιμόνιου Eλληνα ιδιοκτήτη οίκου ανοχής, ο οποίος μετατρέπει την επιχείρησή του σε εμβολιαστικό κέντρο.

Ο Πέτερ Κωνσταντίν Λάσκαρης, ιδιοκτήτης του FunPalast Saunaclub, μιλώντας στην ιστοσελίδα heute.at, εξήγησε ότι η επιχείρησή του ανήκει στον κλάδο των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την υγεία. «Καθένας θα μπορεί να έρθει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού χωρίς ραντεβού» ανέφερε, προσθέτοντας όμως ότι τους εμβολιασμένους θα τους περιμένει κι ένα μικρό δώρο.

«Ο διευθυντής του FunPalast Κρίστοφ Λιλάχερ θα προσφέρει σε όλους δωρεάν είσοδο. Ο εμβολιασμός είναι επίσης δωρεάν» δήλωσε ο Λάσκαρης, ο οποίος αναμένουμε να δούμε αν θα εμπνεύσει και ελληνικούς οίκους ανοχής να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας έχει μάλιστα έτοιμη τη δικαιολογία και για όσους παντρεμένους θελήσουν να εμβολιαστούν εκεί. «Θα μπορούν να πουν: “Αγάπη μου, πήγα να εμβολιαστώ στο μνημείο του Γκούσταφ Κλιμτ” που βρίσκεται απέναντι από το Funpalast» ανέφερε ο Λάσκαρης, ξεκαθαρίζοντας ότι στον οίκο ανοχής του μπορούν να εμβολιαστούν και γυναίκες και παιδιά με τους κηδεμόνες τους, εφόσον το επιθυμούν, καθώς δημιουργήθηκε ξεχωριστή είσοδος στον χώρο. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, όμως όποιος θέλει θα μπορεί να παραμείνει για να απολαύσει και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του FunPalast μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, με τις εργαζόμενες να δηλώνουν ότι ανυπομονούν να περιποιηθούν τους πελάτες τους.

Το FunPalast SaunaClub είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Ευρώπη, καθώς σε 7.000 τ.μ. διαθέτει εκτός από δωμάτια, χώρο σάουνας, εσωτερική πισίνα, κήπο, εστιατόριο, τραπέζια πινγκ πονγκ και μπιλιάρδου.

Το ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 90 ευρώ, ενώ οι ιερόδουλες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με έξτρα χρέωση, που συμφωνούν απευθείας οι ίδιες με τους πελάτες.

Ο Λάσκαρης, ο οποίος στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media αυτοαποκαλείται «βασιλιάς των πορνείων», το 2019 επένδυσε 100.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί μνημείο του Αυστριακού ζωγράφου Γκούσταφ Κλιμτ ακριβώς απέναντι από την επιχείρησή του. Ο ίδιος δηλώνει θαυμαστής του έργου του, όμως η επένδυση φαίνεται πως έγινε καθαρά για λόγους διαφήμισης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...