Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η Φώφη Γεννηματά δίνει μάχη με τον σύζυγο στο πλευρό της

Φύλακας άγγελος ο Ανδρέας Τσούνης για τη Φώφη Γεννηματά

Με το βλέμμα στραμμένο στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύεται η Φώφη Γεννηματά, βρίσκονται τα στελέχη, αλλά και οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της προέδρου θα ρυθμίσει και το μέλλον των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας. Μέχρι στιγμής οι αρχικές αποφάσεις για εκλογή στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου δεν αλλάζουν. Κοινός τόπος των τριών υποψηφίων, Ανδρέα Λοβέρδου, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη, αλλά και στενών συνεργατών της Φώφης Γεννηματά είναι να τηρηθεί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για εκλογή προέδρου στις 5 Δεκεμβρίου, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων. Και οι τρεις υποψήφιοι σταμάτησαν πάντως μέχρι νεοτέρας κάθε δράση προεκλογικού χαρακτήρα, με αφορμή την περιπέτεια με την υγεία της κυρίας Γεννηματά.

Το θέμα είναι τι θα απογίνουν οι «γεννηματικές ψήφοι» και ποια θέση θα πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, που, κατά πολλούς, έψαχνε ευκαιρία επανατοποθέτησης, έστω και με την προσωρινή προεδρία του κόμματος.

Η είδηση της νέας μάχης που δίνει η Γεννηματά συγκίνησε απίστευτα τον κόσμο. Στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη το τηλέφωνο χθες χτυπούσε διαρκώς για ευχές ανάρρωσης. Η περιπέτειά της όμως, δεν είναι απλή. Οι γιατροί του Ευαγγελισμού προσπαθούν να εκτιμήσουν το μέγεθος του προβλήματος, για να μπορέσουν να προχωρήσουν στη θεραπεία. Η ίδια, παρά την ταλαιπωρία από την κρίση ειλεού, κάλεσε μέσω zoom από τον Ευαγγελισμό τους στενούς της συνεργάτες για να τους ενημερώσει. 0174 FOFI GENIMATA ANDREAS TSOYNIS 2762019

Στο πλάι της Φώφης Γεννηματά είναι συνεχώς ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. Ενας φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία δίνει νέα μάχη για τη ζωή της. Μαζί της δίνει την ίδια μάχη και ο Ανδρέας Τσούνης. «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας» έλεγε πριν από δύο χρόνια η Φώφη μιλώντας για τον σύζυγό της στην «Espresso»: «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι».0240 ANDREAS TSOYNIS FOFI GENIMATA 5102018

Η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της, 24 ετών σήμερα και αρχιτέκτων στο επάγγελμα, και ακολουθούν ο δεκαεπτάχρονος Γιώργος και η δεκαπεντάχρονη Κατερίνα. Για όλους τους ήταν σοκ η επιστροφή του εφιάλτη. Τίποτε τις προηγούμενες ημέρες δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Μαζί με τα παιδιά και τον Ανδρέα βρίσκεται στο νοσοκομείο και η αδερφή της Μαίρη, ενώ τη Φώφη επισκέφθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο στενός φίλος και συνεργάτη της Κώστας Γείτονας. Η ίδια είναι αισιόδοξη και δυνατή, καθώς γνωρίζει τον… εχθρό. Αλλωστε έχασε νέους τους δύο γονείς της, τον Γιώργο Γεννηματά και τη σύζυγό του Κάκια, από αυτόν, και ύστερα εκείνη ήρθε αντιμέτωπη μαζί του και νίκησε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...