Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Ψέμα στο ψέμα από τη βιτριολίστρια για το φονικό υγρό

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, μιλάει στην «Εspresso» για τα παραμύθια της Εφης

Σαφή υπονοούμενα ότι η σατανική Εφη Κακαράντζουλα είχε συνεργό που τη βοήθησε στη φρικτή επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου άφησε ο εκ των συνηγόρων της άτυχης κοπέλας Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά στην «Espresso» πως η 36χρονη είπε ψέματα ότι επιχείρησε να αγοράσει το καυστικό υγρό από κατάστημα επί της οδού Γενναδίου!

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, ένας δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε επιτόπια έρευνα στο σημείο, τον ενημέρωσε ότι πουθενά στην περιοχή δεν υπάρχει κατάστημα που να πουλάει τέτοιο υγρό!

«Η κατηγορουμένη είπε στην απολογία της ότι πήγε στην οδό Γενναδίου, όπου βρήκε ένα μαγαζί που δεν της έδωσε το βιτριόλι. Όμως, πουθενά στην περιοχή δεν υπάρχει κατάστημα που να πουλάει τέτοια υγρά. Έπειτα, ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε το βιτριόλι από έναν Πακιστανό. Ο ίδιος δημοσιογράφος που μας ενημέρωσε ανέφερε πως ένας γνωστός του πακιστανικής καταγωγής τού είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να έδωσαν σε ομοεθνή του τέτοιο υγρό, επειδή κανείς τους δεν έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος» τόνισε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε ότι η κατηγορουμένη είπε ακόμη πολλά ψέματα στην απολογία της:

«Εντοπίσαμε πολλά ψέματα. Κατ’ αρχάς, δεν προκύπτει ότι η κατηγορουμένη παρακολουθούσε το αυτοκίνητο του 40χρονου Νώντα. Παρακολουθούσε μόνο εκείνο της Ιωάννας, το οποίο είδε έξω από το σπίτι της. Άλλα ψέματα που είπε η 36χρονη είναι ότι ψεύδονται τόσο ο αστυνομικός, ο οποίος κατέθεσε στη δίκη πως ήταν παρών στη σύλληψή της, όσο και ο γείτονας της Ιωάννας, ο οποίος ανέφερε ότι την είχε δει έξω από το σπίτι της εντολέως μου. Η κατηγορουμένη ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ότι πήγε πολλές φορές έξω από το σπίτι της Ιωάννας, αλλά ο γείτονας δεν την είδε ούτε μία φορά» ανέφερε ο εκ των συνηγόρων της Ιωάννας.

Ο κ. Λύτρας επισήμανε, ακόμη, ότι η κατηγορουμένη είπε ψέματα στο δικαστήριο και για την ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε στην άτυχη Ιωάννα:

«Προσπάθησε να βγάλει τρελούς όλους τους επιστήμονες, λέγοντας ότι η ποσότητα υγρού που έριξε στην Ιωάννα ήταν δήθεν 500 ml, την ώρα που όλοι έχουν πει ότι μόνο η ποσότητα που ήταν χυμένη στο πάτωμα ξεπερνούσε το ένα λίτρο!» τόνισε.

Ο δικηγόρος ανέφερε, τέλος, πως όταν το δικαστήριο ρώτησε την 36χρονη αν είχε δει μαζί την Ιωάννα και τον Νώντα και πού, εκείνη δεν απάντησε, κάτι που μεταφράζεται ως αδυναμία να στηρίξει τον ισχυρισμό της πως κάτι «έτρεχε» ανάμεσα στην 35χρονη και τον 40χρονο που φέρεται ως μήλον της Εριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...