Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

«Παγιδευμένοι»: Ο θυμός του Βερβερίδη για τον χαμό του εγγονού του τον...

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι».Η...

H Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σε κλάματα: «Κάνω δημόσια έκκληση…»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, παραβρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής...

Χριστούγεννα με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και το ΣΚΡΑΤΣ...

Οργή των σταρ των ’80s για δημοσίευμα που τους στέλνει μαζικά...

Ξέσπασε... εξέγερση στους κύκλους των σταρ της δεκαετίας του...

Κυριακή των ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη και τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Οι πιο δυνατές, μέχρι στιγμής, ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της εφετινής σεζόν έρχονται αυτή την Κυριακή, σε Super League και όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η αρχή γίνεται στην Ισπανία, με το Clasico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, στις 17:15. Σειρά παίρνει η Premier League, με το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ που θα διεξαχθεί στις 18:30. Στη Serie A, στις 19:00, ξεκινάει το ντέρμπι Ρόμα-Νάπολι και στις 21:45 το μεγάλο παιχνίδι Ίντερ-Γιουβέντους.

Στη Super League, στις 20:30 γίνεται η σέντρα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και στη Ligue 1 αρχίζει στις 21:45 η αναμέτρηση Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο «κόκκινο» το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Ο «συνωστισμός» των ντέρμπι αυξάνει το στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα έχουν την τιμητική τους.

Όπως τονίζει ο κ. Χρήστος Μοσχόπουλος, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, «από το πρωί που κυκλοφόρησε το νέο κουπόνι με τους αγώνες του Σαββατοκύριακου η κίνηση και η ζήτηση του κόσμου για το Πάμε Στοίχημα είναι αυξημένη. Λόγω περιοχής, φυσικά, οι συζητήσεις μονοπωλούνται από το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Την ημέρα των αγώνων το κατάστημά μας αποτελεί σταθερό προορισμό για όσους θέλουν να συζητήσουν και παράλληλα να στοιχηματίσουν όσο παίζεται ο αγώνας, πάντα βέβαια με αυστηρή τήρηση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό. Συνεπώς, αυτή τη Κυριακή θα είναι ιδιαίτερη!»

2 11

Η μάχη των σκόρερ

«Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα έξι ντέρμπι της Κυριακής. Μια δημοφιλής επιλογή των παικτών αφορά στους σκόρερ των ντέρμπι. Δηλαδή, ποιος θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και περισσότερο για το ποιος θα σκοράρει γενικά. Για παράδειγμα, στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ήδη υπάρχουν στοιχήματα για τον Άκπομ του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ το στοιχηματικό ντέρμπι θα παιχτεί ανάμεσα σε Ρονάλντο και Σαλάχ. Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, μπορεί πλέον να μην αγωνίζονται στις δύο ομάδες ο Μέσι και ο Ρονάλντο, αλλά υπάρχουν μεγάλοι σκόρερ, όπως ο Ντεπάι και ο Μπενζεμά, ενώ και οι υπόλοιπες αγορές σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πελατών μας», εξηγεί ο κ. Μοσχόπουλος.

1 14

«Επιπλέον, για την 7η αγωνιστική της Super League, συνολικά, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα όπως Over/Under συνολικά γκολ στην 7η αγωνιστική, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 2,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Άρης, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης», προσθέτει.

3 5

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνος Μιχαλόπουλος: Νέα φωτογραφία του ηθοποιού όπως είναι σήμερα στα 74 του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει γράψει λαμπρή στον κινηματογράφο, το...

«Ο παράδεισος των κυριών»: Η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη

Ένα κακό μαντάτο φέρνει μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον...

Γιώργος Λιάγκας: «Με ενοχλεί η βαφή, αυτό το κομοδινί που βάζει στα μαλλιά του ο…»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» τη Δευτέρα βλέποντας πλάνα με γνωστό κύριο της τηλεόρασης που βάφει τα μαλλιά του έκανε

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου θα ταφεί μακριά από τον δικτάτορα σύζυγό της!

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από την ώρα που έγινε γνωστή η...

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Τα βέλη στον Κασσελάκη και η λατρεία στον αείμνηστο βασιλιά Κωνσταντίνο

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Αργύρη Παπαργυρόπουλου μετά...

«Θα βρεθείς σε χαντάκι» – Ποιοι απειλούν τον Αργύρη Παπαργυρόπουλου – «Σπάει» τη σιωπή του

Ο άρχοντας της αθηναϊκής νύχτας Αργύρης Παπαργυρόπουλος είναι γεμάτος...

Απάτη με ινστιτούτο αισθητικής – Χρησιμοποιούσαν τα ονόματα παρουσιαστριών για την προώθηση προϊόντων

Ο Ασκός του Αιόλου που άνοιξε για πολυδιαφημισμένο ινστιτούτο...

Αλκέτ Ριζάι: Παντρεύτηκε ο περιβόητος δραπέτης

Νέα σελίδα στη ζωή του έχει ανοίξει πλέον ο...