Φώφη Γεννηματά – «Ο χαμός, η απουσία, η απώλεια, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα το ίδιο έντονα»

«Μπορεί να ήταν πολύ σύντομη η ζωή που ζήσαμε με τους δικούς μας αλλά ήταν πολύ γεμάτη»

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο για 10 χρόνια και δυστυχώς έφυγε σήμερα το μεσημέρι σκορπίζοντας θλίψη.

Διαβάστε επίσης: Φώφη Γεννηματά – «Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα»

Διαβάστε επίσης: Ο Χαρδαβέλλας ξέσπασε σε κλάματα on air για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Είχε ζήσει τον πόνο του παιδιού που χάνει το γονιό του από καρκίνο και προσπάθησε να ζήσει όσο περισσότερο καιρό γινόταν για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Καλεσμένη στο «Ενώπιος ενωπίω» το 2003 είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο χαμός, η απουσία, η απώλεια, το κενό, όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα το ίδιο έντονα. Αυτά που μαλακώνουν είναι οι δυσάρεστες αναμνήσεις, οι δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Φώφη Γεννηματά – «Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα»

Αυτά τα πράγματα φεύγουν και αυτά που διατηρεί κανείς είναι τα θετικά. Μπορεί να ήταν πολύ σύντομη η ζωή που ζήσαμε με τους δικούς μας αλλά ήταν πολύ γεμάτη. Πολύ γεμάτη κυρίως συναισθηματικά. Πολύ πλούσια συναισθηματικά».

Διαβάστε επίσης: Ο Λιάνης για το χαμό της Γεννηματά – «Νιώθω έτοιμος να καταρρεύσω, μας κεραυνοβόλησε»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...