Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κτήνος με μπαλτά

Προτού κατακρεουργήσει με μπαλτά ομοεθνή του, είχε αποπειραθεί να βιάσει μια 40χρονη και μετά τον φόνο επιτέθηκε σε έναν ανυποψίαστο Ελληνα σε μια ταβέρνα

Πακιστανός σκόρπισε τον θάνατο με έναν μπαλτά! Το μακελειό έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Ιεράπετρας, όταν ένας 26χρονος αλλοδαπός άρχισε να σκορπά τον τρόμο μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων και περαστικών…

Το ψυχωτικό ανθρωπόμορφο τέρας, αφού επιχείρησε να βιάσει τη γυναίκα του αφεντικού του, στη συνέχεια κατακρεούργησε έναν ομοεθνή του και έστειλε στην Εντατική έναν 49χρονο Ελληνα! Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, το φονικό αμόκ του 26χρονου Πακιστανού ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στην περιοχή Γρα Λυγιάς, όπου εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του. Εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά και τότε ο αδίστακτος αλλοδαπός άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. Στη συνέχεια ο δράστης πήρε το ποδήλατό του και έφυγε από την περιοχή… Ωστόσο είχε ετοιμαστεί για το αιματοκύλισμα, καθώς πήρε μαζί του και έναν μπαλτά.

Λίγο πριν από τις 11 το βράδυ έφτασε μέχρι την παραλία της Ιεράπετρας. Με γρήγορες κινήσεις μπήκε μέσα στο μπακάλικο που διατηρούσε στην περιοχή ένας 54χρονος ομοεθνής του και άρχισε να τον χτυπά αλύπητα με τον μπαλτά που κρατούσε στα χέρια του. Τον χτύπησε με μανία, ενώ τελείωσε μόλις κατάλαβε ότι το θύμα του ήταν νεκρό και το αίμα του είχε βάψει όλους τους χώρους του καταστήματος.

Χτύπησε έναν οικογενειάρχη 

Φαίνεται όμως πως το αίμα του άτυχου άνδρα δεν ήταν αρκετό για να «ξεδιψάσει» τον μανιακό δολοφόνο… Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε μέσα σε μια ταβέρνα αναζητώντας έναν 49χρονο Ελληνα, ο οποίος εκείνη την ώρα γευμάτιζε εκεί με τη γυναίκα και την κόρη του. Μόλις τον αντίκρισε έπεσε πάνω του και άρχισε να τον χτυπά με τον ήδη αιματοβαμμένο μπαλτά στο κεφάλι.

Ολοι πάγωσαν… Ευτυχώς, όμως, ενστικτωδώς η κόρη του 49χρονου βλέποντας τον πατέρα της να δέχεται τη φονική επίθεση σηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει τον δολοφόνο, ενώ ένας πελάτης τού πέταξε μια καρέκλα, αναγκάζοντάς τον να φύγει από τον χώρο.

Το αμόκ του Πακιστανού ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς φεύγοντας από την ταβέρνα πήγε προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας και άρχισε να χτυπάει με τον μπαλτά του ένα περιπολικό, ψάχνοντας ίσως για το επόμενο του θύμα.

Ενας αστυνομικός που τον αντιλήφθηκε τον ακινητοποίησε, τον αφόπλισε και τον συνέλαβε, δίνοντας έτσι τέλος στη φονική δράση του.

Το ισχυρό σοκ για τους αστυνομικούς και την τοπική κοινωνία όμως συνεχίστηκε. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα στο αστυνομικό τμήμα έφτασε τρέχοντας ένας άλλος Πακιστανός, ο οποίος έντρομος άρχισε να λέει στους εμβρόντητους αστυνομικούς πως μόλις είχε βρει κατακρεουργημένο μέσα στο μπακάλικό τους τον αδελφό του. Και προτού καλά καλά στο σημείο προλάβει να φτάσει ο ιατροδικαστής, η 40χρονη γυναίκα έφτασε κι αυτή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την απόπειρα βιασμού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρινόμενος ο 26χρονος παραδέχτηκε όλες του τις πράξεις. Ιδιαίτερα ψύχραιμος και κυνικός, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον ομοεθνή του καθώς είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ επιχείρησε να σκοτώσει τον 49χρονο Ελληνα γιατί του χρωστούσε λίγα ευρώ…

Σήμερα αναμένεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ο άτυχος 49χρονος

Αμέσως μετά την επίθεση ο 49χρονος Ελληνας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας (που νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική) φέρει τρία χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία του προκάλεσαν κατάγματα στο κρανίο. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν εκτιμούν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς φαίνεται πως στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.

Σε ό,τι αφορά τον 54χρονο Πακιστανό που έχασε τη ζωή του, ο δράστης τον κατακρεούργησε… Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οπως περιέγραψε ο αδελφός του 54χρονου, τον είχε αφήσει να προσέχει το μαγαζί προκειμένου να παραδώσει μια παραγγελία στην περιοχή της Βαϊνιάς. Επέστρεψε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και είδε την πόρτα του καταστήματος ανοικτή. Ανήσυχος μπήκε μέσα και αντίκρισε το φρικτό θέαμα, καθώς ο 54χρονος ήταν ακόμη καθισμένος στην καρέκλα του ταμείου, ενώ το κεφάλι του ήταν… κομμένο στη μέση.

Ο ήσυχος εργάτης που μετατράπηκε σε φονιά

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 26χρονος Πακιστανός ζούσε και εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή από μικρό παιδί. Βρισκόταν πάνω από 10 χρόνια στην Κρήτη και έκανε διάφορες κτηνοτροφικές και γεωργικές εργασίες. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια απασχολούνταν στο θερμοκήπιο που διατηρεί στην περιοχή Γρα Λυγιάς ο σύζυγος της 40χρονης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει. Ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο του έκανε και κάποια θελήματα, από τα οποία έπαιρνε ένα μικρό αντίτιμο. Οσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.

Στην Ιεράπετρα πάντως έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι έκρυθμη. Μάλιστα λίγο πριν από την αποκάλυψη του φονικού πολίτες που είχαν πληροφορηθεί τον τραυματισμό του 49χρονου έφτασαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα με άγριες διαθέσεις.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...