Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026

Grammy για ταχυκαρδίες – Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις των σταρ

Περισσότερο με τις γυμνές εμφανίσεις των καλλονών της παγκόσμιας...

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Δεύτερο πιστόλι στη δολοφονία Κένεντι;

Τον δρόμο για να λάμψει η αλήθεια για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι και να αποδειχθεί αν υπήρξε δεύτερο άτομο που τον πυροβόλησε άνοιξε Αμερικανός δικαστής, ανάβοντας το «πράσινο φως» σε κληρονόμο να αρχίσει δικαστικό αγώνα για να πάρει στα χέρια της δυσεύρετο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας.

«Να μ’αγαπάς»: Ο Ορφέας αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Άννα

. Η Σοφία ξεμπροστιάζεται πως είχε στήσει ψεύτικο τεστ και ο Θεόφιλος τη διατάζει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.

Χώρισε (και) το «κουνέλι» της showbiz

«Δεν εξελισσόταν η σχέση μας» τόνισε στην «Espresso» η Ζέτα Θεοδωροπούλου για το love story με τον Δημήτρη Μηλιώνη

Κι εκεί που όλοι περίμεναν να ακούσουν επιτέλους γαμήλια μαντάτα για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Δημήτρη Μηλιώνη, το ζευγάρι χώρισε ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια σχέσης. Οι φήμες ότι το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας σύντροφός της δεν είναι πια μαζί πρωτοκυκλοφόρησαν πριν από καμιά δεκαριά μέρες, όταν η εκρηκτική ξανθιά εθεάθη να διασκεδάζει με τις φίλες της στο Frangelico. «Γιατί η Ζέτα βγαίνει χωρίς τον Δημήτρη;» αναρωτήθηκαν κάποιοι που τους είχαν συνηθίσει «αυτοκόλλητους» εδώ και χρόνια. Η ίδια απέφυγε να δώσει εξηγήσεις και το κουτσομπολιό… φούντωσε στα καλλιτεχνικά στέκια.

«Είναι αλήθεια. Με τον Δημήτρη χωρίσαμε» παραδέχτηκε τελικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε μαζί μας τους λόγους που οδήγησαν την ίδια και τον επιχειρηματία στον… μονόδρομο, όπως τον χαρακτήρισε, του χωρισμού. «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Απλώς δεν προχωρούσε η σχέση μας, δεν εξελισσόταν. Ολες οι σχέσεις φτάνουν κάποτε σε ένα κομβικό σημείο που ή κάνεις το επόμενο βήμα ή βάζεις ένα τέλος και προχωράς μπροστά. Κάτι τέτοιο συνέβη και με μας» συνεχίζει η εκρηκτική ξανθιά, συμπληρώνοντας ότι δεν πρόκειται να κακολογήσει ποτέ τον πρώην σύντροφό, της γιατί νοιάζεται για εκείνον και θέλει να είναι καλά.

Δεν παραλείπει ωστόσο να κάνει τα παράπονά της. «Ενας άντρας πρέπει να διεκδικεί πάντα μια γυναίκα, ακόμα κι όταν την έχει, όταν βιώνει τη ζωή του μαζί της. Μόλις πάψει να τη διεκδικεί, αυτομάτως χάνεται η μαγεία και έρχονται πρώτα η συνήθεια και μετά ο συμβιβασμός! Οταν λοιπόν δεν θες να συμβιβαστείς σε μια ανιαρή κατάσταση, από το να παγώσουν οι καρδιές και να έρθουν τα χειρότερα αργότερα, φεύγεις. Τελειώνεις τη σχέση όμορφα, πολιτισμένα και κοιτάς μπροστά. Ισως εκεί έξω υπάρχει κάποιος που μπορεί να καλύψει όλες τις πτυχές και τα θέλω σου» σημειώνει.

Το γνωστό μοντέλο που υπογράφει και τη δική της σειρά κοσμημάτων πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο μαζί με φίλες της. Κατά διαβολική σύμπτωση (;) βρέθηκε στο ίδιο μέρος και ο Δημήτρης Μηλιώνης με την παρέα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους κατέληξαν να κάνουν το μπάνιο τους στην ίδια παραλία, την Ψαρού, αλλά δεν αντάλλαξαν ματιά.

Ηλίας Μαραβέγιας 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γνωστή τραγουδίστρια έκανε τα ψώνια με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να κάνει τις βόλτες του μετά τις αγορές του.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Λύγισε» η Ναταλί Κακκαβά: «Τι περνάω, Φαίη, μου λένε να σηκωθώ να φύγω γιατί είμαι ανεπιθύμητη»

Η Ναταλί Κακκαβά καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» λύγισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. Τι συνέβη;

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...