Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Nέο λειτουργικό μοντέλο καταστήματος από την Παγκρήτια Τράπεζα

Προσωπική εξυπηρέτηση αλλά και ψηφιακά εργαλεία για τη διενέργεια συναλλαγών θα προσφέρει το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας που στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητό της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 22 και Φωτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο νέο κατάστημα, όπου μεταφέρθηκαν οι εργασίες των καταστημάτων Παπανδρέου και Παπαναστασίου, εφαρμόζεται το νέο σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας που συνδυάζει την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα. Για τον σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, καθώς επίσης και τη συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, ακόμη και απομακρυσμένα με την πρωτοποριακή μέθοδο του video conference.

Pancretabank3

Μέσω του αναβαθμισμένου μοντέλου εξυπηρέτησης όπως εφαρμόζεται στο νέο κατάστημα, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και η παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας τόσο για απλές, όσο και για σύνθετες, αλλά και για εξειδικευμένες ανάγκες.

«Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

«Το νέο μας σημείο στο κέντρο του Ηρακλείου ανοίγει το δρόμο για το πέρασμα στην νέα αυτή εποχή, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης προσαρμοσμένο στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, με στόχο την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία μέσα στο χώρο του καταστήματος, με καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, γρήγορη, ευέλικτη και προπάντων προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση».

Pancretabank2

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...