Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την παραγγελία θανάτου σε βενζινάδικο της Νίκαιας

Εικόνες σοκ

Σε «συμβόλαιο» θανάτου, που φέρει την «υπογραφή» της αλβανικής μαφίας, αποδίδουν οι αστυνομικοί την εν ψυχρώ εκτέλεση του 37χρονου Μ.Δ. έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη λεωφόρο Θηβών 181 στη Νίκαια, λίγο μετά τις 8 προχθές το βράδυ!

Η αιματηρή επίθεση συνέβη όταν οι δολοφόνοι μπήκαν στο πρατήριο προσποιούμενοι τους πελάτες. Επέβαιναν σε μια μαύρη BMW με φιμέ τζάμια και εκτέλεσαν με μία σφαίρα από 32άρι περίστροφο τον 37χρονο Αλβανό ιδιοκτήτη, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά ακόμη ένα άτομο, το οποίο φέρεται ότι ήταν πρώτος εξάδελφος του θύματος. 9999999999Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για ένα φλεγόμενο όχημα στην περιοχή του Ρέντη, στο ύψος του Allou Fun Park. Πριν από την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση του πρατηριούχου, ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είχε «πιάσει» το αυτοκίνητο των δραστών να κινείται επί της λεωφόρου Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλβανία, ο 37χρονος πρατηριούχος Μ.Δ., που επρόκειτο σύντομα να γίνει πατέρας, αφού η σύζυγός του κυοφορεί δίδυμα, είχε ένα χρέος που ξεπερνούσε τα 200.000 ευρώ από ναρκωτικά. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να πιστεύουν ότι πίσω από τη δολοφονία του κρύβεται μια σκληρή ομάδα Αλβανών κακοποιών, δεδομένου και του τρόπου δράσης των εκτελεστών, ο οποίος είναι ίδιος με εκείνον άλλης δολοφονίας, που είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες στα Τίρανα. Εξάλλου, και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα είχαν σχέση με ναρκωτικά, ενώ οι δράστες έβαλαν φωτιά στα κλεμμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για την εκτέλεση των «συμβολαίων», σε μια προσπάθεια να μην αφήσουν ίχνη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος πρατηριούχος που έπεσε νεκρός στη Νίκαια είχε κατηγορηθεί για ποσότητα κοκαΐνης, η οποία είχε βρεθεί σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στα δυτικά προάστια της Αθήνας, καθώς επίσης και για ανθρωποκτονία για την οποία ωστόσο είχε αθωωθεί. Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία ενός 30χρονου ομοεθνούς του στις 14 Φεβρουαρίου 2010 στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη. Το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από διασκέδαση, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από έναν άντρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν δύο κάλυκες πιστολιού των 9 mm, οι οποίοι εστάλησαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.δσ

Από τα αποτελέσματά τους είχε προκύψει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη φονική ενέδρα ήταν ίδιο με εκείνο που κατείχε ο 37χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης και φέρεται ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Ωστόσο, ο 37χρονος απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες, καθώς έγινε δεκτός ο ισχυρισμός του ότι δεν χρησιμοποίησε εκείνος το όπλο, αλλά άλλο άτομο και ότι ο ίδιος δεν είχε καμιά σχέση με τη δολοφονία του 30χρονου ομοεθνούς του. Παράλληλα, το θύμα φέρεται ότι έδινε συχνά το «παρών» στη Μύκονο, χωρίς να έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής αν εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε γίνει βομβιστική επίθεση στα γραφεία της εταιρίας πετρελαιοειδών στη Βάρη, στο δίκτυο της οποίας ανήκει το πρατήριο του 37χρονου. Ωστόσο, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν συνδέουν τα δύο περιστατικά, τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση της έρευνάς τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...