Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Θρίλερ με την εξαφάνιση 43χρονης γυναίκας στην Κω

«Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα-νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει», είπε η μητέρα της με τρεμάμενη φωνή

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία της οικογένειας της 43χρονης μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, Διονυσίας Καραγεωργίου από την Κω, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τα τέλη Ιουνίου.

Η δήλωση εξαφάνισης της Σούλας, όπως την φώναζαν, έγινε την 1η Ιουλίου, από την μητέρα της και χθες το βράδυ η υπόθεση έφτασε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Καθημερινά την επισκεπτόταν και όταν δεν εμφανίστηκε, εκείνη ανήσυχη πήγε σπίτι της κόρης της να δει τι συμβαίνει. Εκεί, βρήκε την αστυνομική της ταυτότητα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Κάλυμνο, το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Το κινητό της από τότε είναι απενεργοποιημένο. Μάλιστα, πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» επιβεβαίωσε πως η αγνοούμενη ταξίδεψε στα τέλη Ιουνίου με καράβι από την Κω, στον Πειραιά. Το τελευταίο στίγμα του κινητού της ήταν από την περιοχή της Αθήνας. Από τότε τα ίχνη της χάνονται….

Η 43χρονη Διονυσία βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, κάτι που την είχε επηρεάσει ψυχολογικά και γινόταν εσωστρεφής, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν άνεργη το τελευταίο διάστημα. Στην Αγγελική Νικολούλη έφτασαν πληροφορίες για μία κοπέλα που της έμοιαζε και η ομάδα εξωτερικών ερευνών κινήθηκε σε διαφορετικούς χώρους στην Αθήνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Την είχαν απειλήσει πριν εξαφανιστεί…»
Η αδελφή και η μητέρα της Διονυσίας παιρνούν πολύ δύσκολες ώρες και κάνουν λόγο για , τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί. Περιγράφουν την 43χρονη ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους», ανέφερε η αδελφή της.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα-νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει», είπε η μητέρα της με τρεμάμενη φωνή.

Συνομιλούσε με έναν άνδρα από την Αθήνα
Η αδερφή της Σούλας εξήγησε ότι ένα μήνα πριν εξαφανιστεί, συνομιλούσε με κάποιον από την Αθήνα που γνώρισε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την προέτρεπε να ταξιδέψει και να τον συναντήσει. «Ήταν και λίγο ευκολόπιστη και δεν ξέρω αν αυτό το άτομο σχετίζεται με την εξαφάνισή της. Δυστυχώς, έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες και ο νους μας πάει στο κακό. Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην κυρία Νικολούλη για να βρούμε μία άκρη για την αδελφή μου, είμαστε ανήσυχοι με όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία και αναδεικνύονται μέσω της εκπομπής. Είναι η ύστατη προσπάθειά μας» είπε.

Τη διαδικτυακή γνωριμία επιβεβαίωσε και η μητέρα της. «Μου εκμυστηρεύτηκε ότι μιλούσε με κάποιον από την πρωτεύουσα και της έταζε διάφορα, της πουλούσε ένα ωραίο παραμύθι. Βρήκα ένα εισιτήριο που είχε εκδοθεί πριν την εξαφάνιση, αλλά το είχε ακυρώσει γιατί ήταν διστακτική. Έχω πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγει και δε δίνει κάποιο σημάδι ζωής» εξήγησε.

Η Διονυσία έχει ύψος 1.53, είναι αδύνατη με πράσινα μάτια και μαύρα μαλλιά, περίπου μέχρι την ώμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ένα μεγάλο τατουάζ λουλούδι που έχει στη μέση της. Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει «Missing Alert».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...