Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Της Τούμπας στην Εθνική

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Τζαβέλλα και Μανιάτη παραμονή του πολύ καθοριστικού αγώνα με την Ιαπωνία

Η Εθνική μπορεί αύριο, στις 1 τα ξημερώματα, να δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ιαπωνία που θα καθορίσει το μέλλον της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, φαίνεται όμως ότι κάποιοι διεθνείς έχουν ακόμη το μυαλό τους στα όσα συνέβησαν στον αλησμόνητο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0.

Δεν εξηγείται αλλιώς το πολύ θερμό επεισόδιο που έγινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της προπόνησης στο Αρακαζού με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μανιάτη και Γιώργο Τζαβέλλα.

Οι δύο παίκτες -μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη- είχαν πρωταγωνιστήσει και τότε στο γνωστό επεισόδιο στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτή τη φορά η κόντρα τους πήρε μεγάλες διαστάσεις, όταν ο άσος του Ολυμπιακού έκανε παρατηρήσεις στον αμυντικό του ΠΑΟΚ για να δίνει καλύτερες πάσες λέγοντας: «Εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι εθνική ομάδα» και το φιτίλι δεν άργησε να ανάψει.

Ο Τζαβέλλας κινήθηκε απειλητικά προς την πλευρά του Μανιάτη βρίζοντας, αλλά έπεσαν πάνω τους οι Καραγκούνης και Κονέ, που μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς δημιούργησαν κλοιό για να μην έρθει σε επαφή ο ένας με τον άλλον. Μαινόμενος ο Μανιάτης έλεγε ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα δείχνοντας τα εισιτήρια, όμως πολύ γρήγορα -όταν ηρέμησε- κατάλαβε το λάθος του και δεν έδωσε συνέχεια.

Σύμφωνα με το «www.contra.gr» Οo ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα θιγμένος από τα όσα του είπε ο Τζαβέλλας δεν έδειχνε διατεθειμένος να δώσει τέλος στο επεισόδιο και ήταν αποφασισμένος να σηκωθεί να φύγει από την Βραζιλία! Οπως ήταν λογικό, έπεσαν πάνω του οι συμπαίκτες του για να τον μεταπείσουν και να βάλουν μία τελεία στο όλο θέμα.

Ολα αυτά συνέβησαν ενώ ο Φερνάντο Σάντος είχε συγκεντρώσει νωρίτερα τους διεθνείς στο ξενοδοχείο και τους είχε ζητήσει να είναι όλοι μια γροθιά και να μη δίνουν σημασία στα όσα γράφονται στην κριτική που τους γίνεται. Τον λόγο μάλιστα πήρε και ο Γιώργος Καραγκούνης, που ως μεγαλύτερος είπε στους συμπαίκτες του ότι: «πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για την ομάδα και ο καθένας από εμάς να τη βάλει πάνω απ’ όλα», αλλά όλα αποδείχθηκαν λόγια του… αέρα.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του Πορτογάλου προπονητή, που δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ, ωστόσο δεν αποκλείεται να «τιμωρήσει» τελικά τους δύο παίκτες και να μην τους χρησιμοποιήσει αύριο στη βασική ενδεκάδα, όπως αρχικά υπολόγιζε.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «πέταξε» για το Νατάλ, στο οποίο βρίσκεται πλέον και η αποστολή των «σαμουράι», χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Κεϊσούκε Χόντα υποστήριξε ότι η χώρα του πρέπει να παίξει επιθετικά και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα μπορεί να είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως έχει καλή ψυχολογία. Θα είναι καλύτερα να μη δείξουμε υπερβολικό σεβασμό».

Η 24MEDIA επίσημος χορηγός (για δύο χρόνια) της ΕΠΟ 

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο digital media στην Ελλάδα, είναι πλέον ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας της ΕΠΟ και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα επόμενα δύο χρόνια. Το www.sport24.gr και το www.contra.gr, θα είναι τα κύρια οχήματα επικοινωνίας της ενέργειας αυτής.
Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Διαρκής επιδίωξη της ΕΠΟ είναι η προβολή και η διαφήμιση όλων των εθνικών ομάδων και του συνόλου των διοργανώσεών της και εκτιμώ πως με τη συνδρομή και τη συνεργασία της 24MEDIA αυτή η επιδίωξη γίνεται, πλέον, εγγύτερη και απλούστερη».

Ο CEO της 24MEDIA Σταύρος Δρακουλαράκος σχολίασε: «H 24MEDIA ακόμη μία φορά αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι επενδύει ουσιαστικά στο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Με μεγάλη μας χαρά προχωρούμε στην επίσημη αυτή συνεργασία με την ΕΠΟ, θέλοντας να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας προς τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, αλλά και να παρέχουμε στους αναγνώστες μας νέες υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επίσημων συνεργασιών με ισχυρά brands, όπως το ΝΒΑ και η Euroleague».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...