Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Το πρωί πόσταρε φωτογραφία τους στο facebook και το βράδυ τη στραγγάλισε

Eνώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα δύο αγοράκια τους!

Πριν καλά καλά κοπάσει το σοκ από τη 14η γυναικοκτονία που σημειώθηκε φέτος, στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου, ένα νέο έγκλημα με θύμα μία γυναίκα έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον τραγικό τρόπο πως το 2021 είναι βαμμένο με αίμα.

  • Από την
    Ιωάννα Τσέφλιου

Αυτή τη φορά στη Σπάρτη ένας 40χρονος άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έπνιξε τη σύζυγό του την ώρα που τα δυο ανήλικα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο! Μόλις το πρωί της Κυριακής ο Φεστίμ από το Ελμπασάν της Αλβανίας είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook μία φωτογραφία αγκαλιά με την 36χρονη σύζυγό του Ελόνα. Το ίδιο βράδυ, όμως, της έκοψε με τα ίδια του τα χέρια το νήμα της ζωής! Το νέο φρικτό έγκλημα συνέβη αργά το βράδυ λίγο αφότου το ζευγάρι έβαλε τους δύο γιους του, ηλικίας οκτώ και 11 ετών, να κοιμηθούν.

Σύντομα οι δυο τους -εργάτες γης που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό- άρχισαν να καυγαδίζουν, ώσπου άναψαν τα αίματα, η κατάσταση ξέφυγε και ο 40χρονος στραγγάλισε την 36χρονη στο ίδιο τους το κρεβάτι. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε, αφήνοντας εκεί το άψυχο σώμα της γυναίκας του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα ανήλικα παιδιά τους. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ομολογώντας: «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Η άτυχη Ελόνα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο Φεστίμ συνελήφθη λίγο αργότερα και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του είχε εραστή και πως του είπε «πάρε τα παιδιά και φύγε». «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα; Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα!» ομολόγησε κυνικά.

Δράστης και θύμα ζούσαν ήσυχα στον Βλαχιώτη Λακωνίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά. Ποτέ δεν είχαν απασχολήσει την τοπική κοινωνία ή την Αστυνομία για ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα το σοκ ήταν τεράστιο για τους κατοίκους της περιοχής, με δεδομένο πως το ζευγάρι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας απαντούσε στα μηνύματα κάτω από τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει με ιδιαίτερη χαρά, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην καταλάβει κάτι.

«Δούλευαν συνεχώς»

Το ίδιο συμβαίνει και στο προφίλ του 11χρονου γιου στο facebook, ο οποίος την ίδια ημέρα είχε αναρτήσει μία φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα του και λίγο αργότερα μία φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του, χωρίς τίποτα να προμήνυε το τι θα ακολουθούσε.

«Οι άνθρωποι είναι εργάτες γης. Δούλευαν συνεχώς και σπάνια έβγαιναν. Δεν ήταν πολύ κοινωνικοί. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου» δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Βλαχιώτη, Γιάννης Κουτσοθεοδωρής. «Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 20.30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι, δεν είχαν προβλήματα. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά» είπε από την πλευρά του ο αδερφός της 36χρονης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...