Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν 15χρονη σε προαύλιο λυκείου στις Αχαρνές

Την έσωσε συμμαθητής της!

Οπλισμένοι με εγκληματικό θράσος και τυφλωμένοι από τις αρρωστημένες ορμές τους, δύο Πακιστανοί επιτέθηκαν σε ένα ανήλικο κοριτσάκι μέσα στο προαύλιο σχολείου των Αχαρνών, επιχειρώντας να το βιάσουν μπροστά στα μάτια του φίλου της, τον οποίον μάλιστα χτύπησαν για να μην τους εμποδίσει!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου, όταν η 15χρονη μαθήτρια καθόταν στο προαύλιο του 2ου Λυκείου μαζί με έναν 17χρονο φίλο της. Τα δύο τέρατα φαίνεται πως είχαν προσχεδιάσει να της επιτεθούν για να ικανοποιήσουν με κάθε τρόπο τα άρρωστα ένστικτά τους, καθώς είχαν εφοδιαστεί με κουκούλες για να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Όταν εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, οι Πακιστανοί το πλησίασαν και άρχισαν να φωνάζουν τη λέξη «σεξ»!

Η μαθήτρια προσπάθησε να απομακρυνθεί, ωστόσο, οι επίδοξοι βιαστές τη χαστούκισαν και άρχισαν να την τραβούν προς έναν απομονωμένο χώρο του προαυλίου. Ο 17χρονος φίλος της προσπάθησε να τους εμποδίσει, κάτι που εξόργισε τους αλλοδαπούς, οι οποίοι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν αλύπητα για να μη χάσουν το «θήραμά» τους!

Έτσι, οι δράστες απομόνωσαν τη 15χρονη και προσπάθησαν να τη βιάσουν. Όσο εκείνη αντιστεκόταν τόσο εκείνοι αλάλαζαν αφιονισμένοι, επαναλαμβάνοντας τη λέξη «σεξ»! Όμως, οι φωνές των δύο ανηλίκων προκάλεσαν την προσοχή και άλλων παιδιών που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, ενώ η μάχη που έδωσε ο 17χρονος βοήθησε το κορίτσι να καταφέρει να ξεφύγει από τα νύχια τους. Τότε, οι κουκουλοφόροι το έβαλαν στα πόδια, όμως κατά τη διάρκεια της πάλης βγήκε η κουκούλα του ενός από αυτούς.

Τα δύο παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι αμέσως απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Αχαρνών. Την επόμενη μέρα, με βάση την περιγραφή που έδωσε το ανήλικο θύμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο Πακιστανούς, ο οποίος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και προφυλακίστηκε. Ωστόσο, ο συνεργός του κυκλοφορεί ελεύθερος.

H μητέρα του 17χρονου μαθητή μίλησε στο Star για την επίθεση και τη μανία των Πακιστανών, όπως την περιέγραψε το παιδί της. «Τους είδαν τα παιδιά ξαφνικά να πηγαίνουν προς τα πάνω τους. Δύο “άνθρωποι”, αν λέγονται άνθρωποι, πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν και ζήτησαν να φύγει ο γιος μου για να “πειράξουν” το κορίτσι» περιέγραψε ταραγμένη η μητέρα του 17χρονου μαθητή που έσωσε το κορίτσι από έναν βέβαιο βιασμό και συνέχισε:

«Τους λέγανε τη λέξη “σεξ”. Τραβούσαν το κορίτσι. Είχε μπει στη μέση ο γιος μου, δεν άφηνε να την πειράξουν. Τον χτύπησαν… Τους κλείνανε τα στόματα, δεν τους άφηναν να φωνάξουν. Κατάφερε ο γιος μου να τραβήξει τους δύο Πακιστανούς και το κορίτσι να τρέξει και να ξεφύγει και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου, γι’ αυτό που έκανε, έσωσε ένα κορίτσι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...