Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Δολοφονία στη Γλυφάδα – Σκότωσε τον φίλο της μητέρας του για την περιουσία

51χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον σύντροφο της μητέρας του χθες το πρωί στη Γλυφάδα γιατί πίστευε ότι του έτρωγε την περιουσία

Καρτέρι θανάτου έξω από το κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του στη Γλυφάδα έστησε ένας 51χρονος, αποφασισμένος να σκοτώσει τον 66χρονο σύντροφό της επειδή πίστευε ότι του έτρωγε την περιουσία! Ξέροντας ότι το υποψήφιο θύμα άνοιγε κάθε πρωί το χρωματοπωλείο στη συμβολή των οδών Βερελή και Βορείου Ηπείρου, καραδοκούσε οπλισμένος με ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ο 66χρονος άνδρας πάρκαρε το όχημά του λίγο πριν από τις 7 το πρωί και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του καταστήματος. Μόλις έβαλε το κλειδί στην πόρτα της επιχείρησης, εμφανίστηκε ο γιος της συντρόφου του και αμέσως ξεκίνησε λογομαχία. Όμως, ξαφνικά, ο 51χρονος απώθησε βίαια τον 66χρονο, και τον κάρφωσε ξανά και ξανά με το μαχαίρι, κυρίως στην κοιλιακή χώρα.

Τον αποτελείωσε

Ο ηλικιωμένος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, όμως ο εκτός εαυτού δράστης συνέχισε και του κατάφερε άλλα οκτώ πλήγματα με το μαχαίρι αποτελειώνοντάς τον! Προτού το βάλει στα πόδια έσκυψε πάνω από τον άτυχο άνδρα και του ψιθύρισε κάτι που μόνο ο ίδιος ξέρει.

«Aκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τι έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την Αστυνομία και ήρθε γρήγορα» δήλωσε μια γειτόνισσα, η οποία αντίκρισε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί. «Είδα τον άνθρωπο πεσμένο κάτω, πάνω σε μια γλάστρα. Αμέσως πήραμε την Αστυνομία και τη σύντροφό του. Εκείνη την ώρα είχε τις αισθήσεις του. Ακούσαμε τζάμια να σπάνε, φωνές για βοήθεια και βγήκαμε» είπε ένας άλλος κάτοικος της περιοχής.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγη ώρα αργότερα ο δολοφόνος παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και συνελήφθη. «Ήρθα να παραδοθώ» ανέφερε στους αστυνομικούς και παρέδωσε το μαχαίρι με το οποίο κατακρεούργησε τον σύντροφο της μητέρας του.

Μάλιστα, είχε μαζί του μία βαλίτσα με τα ρούχα του για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν πίσω από τα κάγκελα!

Όπως ανέφεραν συγγενείς που έδωσαν καταθέσεις, ο 51χρονος εργαζόταν στο χρωματοπωλείο που διατηρεί η οικογένεια. Όταν πέθανε ο πατέρας του, αποχώρησε από την οικογενειακή επιχείρηση και άνοιξε δική του παρόμοια, ενώ το ίδιο διάστημα άρχισε να εργάζεται στο χρωματοπωλείο ο 66χρονος.

Χρέη

Ύστερα από κάποιο διάστημα η μητέρα του δράστη σύναψε σχέση με τον 66χρονο, ενώ η επιχείρηση του 51χρονου δεν πήγε καλά και δημιούργησε χρέη.

Κάποιοι που γνωρίζουν την οικογένεια υποστήριξαν ότι ο 51χρονος είχε φύγει στο εξωτερικό και άλλοι ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Ωστόσο, πριν από έναν μήνα επανήλθε στο πατρικό του, διεκδικώντας από τη μητέρα του μέρος της οικογενειακής περιουσίας που θεωρούσε ότι του ανήκε, ενώ της ζητούσε να του μεταβιβάσει και το ακίνητο που άφησε η γιαγιά του μετά τον θάνατό της.

Η άρνηση της μητέρας του, μιας δραστήριας γυναίκας που ασχολείται με τα κοινά, προκάλεσε την οργή του 51χρονου, που ξέσπασε όταν έμαθε ότι ο 66χρονος έφτιαχνε το σπίτι στο χωριό του, καθώς πίστεψε ότι καρπωνόταν τα χρήματα που είχε η οικογένεια σε καταπίστευμα και τα ζητούσε από τη μητέρα του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...