Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Βγήκε από τη φυλακή ο Τεό Θεοδωρίδης!

Το γνωστό μοντέλο είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για μεταφορά κοκαΐνης από την Κολομβία

Την πολυπόθητη ελευθερία που ζητούσε εδώ και καιρό, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του μακριά από κάθε είδους εξάρτηση, απολαμβάνει από την περασμένη Παρασκευή το γνωστό μοντέλο Τεό Θεοδωρίδης. Ο αποκαλούμενος «Ελληνας θεός» των σχεδιαστών μόδας, ο οποίος «όργωνε» τις πασαρέλες και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς του, αφού έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του μέχρι το Εφετείο.

Το 38χρονο σήμερα μοντέλο εξέτιε ποινή 18 ετών στο σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών μετά τη σύλληψή του με τέσσερα κιλά κοκαΐνη που είχε φέρει με κούριερ από την Κολομβία. Πεντέμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του, το Τριμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κάνει δεκτή την αίτησή του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής, με τον όρο της εμφάνισής του μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του επιβλήθηκε και εγγυοδοσία 2.000 ευρώ.

Ο «Ελληνας Κούρος» είχε υποβάλει άλλα δύο αιτήματα για αποφυλάκιση, ωστόσο αυτήν τη φορά στην κρίση των δικαστών βάρυνε η καλή διαγωγή που επέδειξε όλο το διάστημα που ήταν στη φυλακή, αλλά και η συνέπειά του, καθώς ούτε μία φορά δεν έκανε κατάχρηση της άδειάς του. Είναι γνωστή εξάλλου η μάχη που έδωσε πίσω από τα κάγκελα του σωφρονιστικού καταστήματος Διαβατών αλλά και στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου προκειμένου να απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Μάλιστα για μεγάλο διάστημα εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής αλλά και στη βιβλιοθήκη των φυλακών, ενώ έκανε και μαθήματα αρχαιολογίας.

Το επόμενο «ραντεβού» του γνωστού μοντέλου με τη Δικαιοσύνη είναι στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του στο Εφετείο. Σημειώνεται ότι η υπόθεσή του έχει πάρει δύο αναβολές χωρίς δική του υπαιτιότητα, την πρώτη φορά λόγω μεγάλου εκθέματος του πινακίου και τη δεύτερη λόγω απεργίας. «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδέχομαι την απόφαση της Δικαιοσύνης να κάνει δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του πελάτη και φίλου μου Τεό Θεοδωρίδη. Ο Τεό μπήκε στη φυλακή πριν από έξι χρόνια καταβεβλημένος, εξαρτημένος και βαριά άρρωστος. Εξέρχεται σήμερα ήρεμος, συγκροτημένος και πλήρως αποθεραπευμένος. Του εύχομαι να έχει μια νέα ζωή, γεμάτη υγεία και κοινωνική προσφορά» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος του 38χρονου Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η χαρά των δικών του ανθρώπων

Την είδηση της αποφυλάκισης του Τεό Θεοδωρίδη έκανε γνωστή ο φίλος του και σχεδιαστής μόδας Παντελής Μήτσου μέσω του λογαριασμού του στο facebook. «Περίμενα πολύ καιρό αυτήν τη στιγμή. Οταν το πληροφορήθηκα πήρα τον δικηγόρο του στο κινητό και μίλησα μαζί του. Ξέρω ότι τώρα θα είναι στη Θεσσαλονίκη, οπότε σε δυο – τρεις μέρες θα τον συναντήσω από κοντά» είπε στην «Espresso», ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι εκείνος που θα τον επαναφέρει στην πασαρέλα. «Ετοιμάζω ένα fashion show για τις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στο οποίο θα ανέβει στην πασαρέλα, αλλά δεν ξέρω αν θα το συνεχίσει επαγγελματικά».

Ομως και η Νάνσυ Παντοπούλου, μοντέλο και πρώην σύζυγος του Τεό (με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις) χάρηκε με την είδηση και εκφράστηκε και εκείνη μέσω facebook. «Τι δυνατό συναίσθημα, ο Τεό είναι ελεύθερος. Αγάπη, αγάπη, αγάπη. Ευτυχία, ευτυχία, ευτυχία. Το νόημα της ζωής. Αγάπη χωρίς να περιμένεις τίποτα ως αντάλλαγμα. Ελεύθερος, ελεύθερος» έγραψε.

Από τα διεθνή ντεφιλέ και τις πασαρέλες πίσω από τα κάγκελα

Η είδηση της σύλληψης του Τεό Θεοδωρίδη πριν από πεντέμισι χρόνια είχε σκάσει σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους. Από τη χλιδάτη ζωή και τα σαλόνια της high society, το πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε μέσα σε μια νύχτα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, κατηγορούμενο για εισαγωγή και παραλαβή κοκαΐνης.

Ο Τεό Θεοδωρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σόφιας τον Φεβρουάριο του 2009, ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει με κλεμμένο διαβατήριο, και εκδόθηκε από τις βουλγαρικές Αρχές στην Ελλάδα. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του μετά τη σύλληψη, την προηγούμενη μέρα, δύο αντρών σε ένα γραφείο ταχυμεταφορών στη Χαλκιδική. Οι δύο συλληφθέντες είχαν προσπαθήσει να παραλάβουν ένα δέμα που περιείχε τέσσερις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 4.164 γραμμαρίων, όμως δεν πρόλαβαν, καθώς οι αστυνομικοί τούς πέρασαν χειροπέδες.

Οπως είχε αποκαλυφθεί, το 33χρονο τότε μοντέλο είχε στείλει τους δύο άντρες να παραλάβουν τα ναρκωτικά, ενώ εκείνος παρακολουθούσε μέσα από το πολυτελές αυτοκίνητό του. Αναφερόμενος στην προέλευση της «λευκής σκόνης», ο Τεό είχε πει ότι την είχε προμηθευτεί από Κολομβιανούς ντίλερ, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή στο τελευταίο επαγγελματικό ταξίδι του. Το μοντέλο καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη, καθώς το δικαστήριο τού αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την τοξικομανία.

Τεριάννα Παππά,
Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...