Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Απαγωγή Κυπαρίσση – Οι απαγωγείς του έριξαν… εύκολα της απαιτήσεις τους

Ερευνούν κάμερες ασφάλειας στο σπίτι του στο Ντράφι

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία συγγενών και φίλων για την τύχη του «βασιλιά των ανταλλακτικών» Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης βρίσκεται όμηρος στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, που τον άρπαξαν έξω από το σπίτι του, στο Ντράφι.

Και αυτό διότι τις τελευταίες ώρες οι απαγωγείς τηρούν σιγή ασυρμάτου, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά με την οικογένειά του και δη τον αδελφό του, στον οποίο άλλωστε είχαν στείλει μέσω Viber φωτογραφίες του 40χρονου, που τον έδειχναν δεμένο χειροπόδαρα, ως πειστήριο ότι είναι ζωντανός. Η φωτογραφία διαγράφηκε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να μην περιέλθει στην κατοχή των αστυνομικών, από την οποία θα μπορούσαν να αντλήσουν στοιχεία για τον χώρο και πιθανές κινήσεις των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί επικοινώνησαν τουλάχιστον πέντε φορές με τον αδελφό του 40χρονου επιχειρηματία τις πρώτες 30 ώρες και έκτοτε τηρούν σιγήν ιχθύος. Την πρώτη φορά είχαν εκφράσει τις οικονομικές απαιτήσεις τους, που ανέρχονταν κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες σε αυτές τις επαφές τους, και σε διαπραγμάτευση με τον αδερφό του ομήρου, φέρεται ότι έχουν ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις τους κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Αυτή η ευκολία με την οποία, όμως, κατέβασαν το ύψος των λύτρων δημιουργεί προβληματισμό στους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, οι οποίοι δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά αν πρόκειται για λύτρα ή πιθανές «οφειλές» του επιχειρηματία.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στον επαγγελματικό και φιλικό κύκλο του 40χρονου, καθώς από εκεί εκτιμούν πως προέρχονται οι ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί της απαγωγής του. Συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες, αν και πρώτιστο είναι η απελευθέρωσή του.

Παράλληλα οι κάμερες ασφάλειας του σπιτιού του 40χρονου έχουν καταγράψει μέρος της απαγωγής, με το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας να επεξεργάζεται τις εικόνες από το κύκλωμα παρακολούθησης. Από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας που υπάρχουν στην περιοχή προσπαθούν να εντοπίσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν -μέχρι ενός σημείου- το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Να τονίσουμε ότι ο επιχειρηματίας αγαπούσε την καλή ζωή και δεν έκρυβε ό,τι έκανε. Άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, όπου αναρτούσε βίντεο από τα ταξίδια του στο εξωτερικό και από πάρτι στα οποία συμμετείχε ή είχε οργανώσει ο ίδιος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...