Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Παραδόθηκε το «τέρας» της Αργυρούπολης – Είχε σακατέψει και τις τρεις συζύγους του

Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του

Λίγες λέξεις ήταν αρκετές για να συγκλονίσει η κόρη του δυνάμει δολοφόνου που παρίστανε τον οικογενειάρχη, αλλά σακάτεψε στο ξύλο τη 40χρονη σύντροφό του, συνθλίβοντας το κεφάλι της από τα χτυπήματα μέσα στο σπίτι-κολαστήριο στην Αργυρούπολη.

Με μια φράση το κορίτσι κατάφερε να περιγράψει την κτηνώδη συμπεριφορά του πατέρα της, η οποία στέρεψε κάθε συναίσθημα για εκείνον και προκάλεσε την αποστροφή της και μόνο. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, κάτω από την οποία υπήρχε το μήνυμα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο 46χρονος τζουντόκα Ε.Γ. που αναζητούνταν, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Έτσι συνελήφθη δυνάμει εντάλματος.

Στο διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, όπου ζούσε το ζευγάρι, είχε φωλιάσει η φρίκη. Τα δεινά της γυναίκας που χαροπαλεύει ήταν απερίγραπτα, όμως η 40χρονη δεν ήταν η μόνη που τα είχε υποστεί. Την ίδια δολοφονική μανία προς τις γυναίκες είχε εκδηλώσει ο δράστης και σε προηγούμενες σχέσεις του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε σακατέψει και τις τρεις γυναίκες που έκαναν το λάθος να τον παντρευτούν! Το 2015, κατά τη διάρκεια διακοπών στο Αργος, είχε τσακίσει στο ξύλο και είχε μαχαιρώσει τη γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη. Στη συνέχεια, η κοπέλα πήρε το παιδί και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ολλανδία, για να μη ζει με τον τρόμο ότι το τέρας θα ξαναβρεθεί μπροστά της!

Αλλά και η πρώτη σύζυγος, με την οποία είχε επίσης ένα παιδί, έκανε δικαστικό αγώνα για να καταφέρει να τον απομακρύνει και να μην έχει δικαίωμα να την πλησιάσει. Ο 46χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών εργαζόταν περιστασιακά στις λαϊκές, ωστόσο συμμετείχε σε πολλούς αγώνες τζούντο στην κατηγορία των 100 κιλών.

Η 40χρονη, η οποία ήταν άνεργη το τελευταίο διάστημα, δεν είχε αφήσει να φανεί κάτι στη γειτονιά από το δράμα της. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όμως, υπέστη τη δολοφονική επίθεση από τον 46χρονο, ο οποίος τη χτύπησε βάναυσα στο σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Η γυναίκα σωριάστηκε ημιθανής και το τέρας την παράτησε και τράπηκε σε φυγή, ενώ ένας γείτονας που είχε ακούσει τις φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο δράστης επικοινώνησε με την αδελφή του: «Έχω χτυπήσει τη γυναίκα, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει. Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ». Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση τη μετέφεραν στον Ευαγγελισμό. Είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε κρανιοτομή για να αφαιρέσουν τα αιματώματα. Μάλιστα, λόγω των πολλαπλών σοβαρών τραυμάτων, αρχικά νόμισαν ότι πρόκειται για θύμα τροχαίου! Η γυναίκα παραμένει στην Εντατική, με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή και κάθε λεπτό παραμένει κρίσιμο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...