Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ουσίες έκαναν την 24χρονη Γεωργία έρμαιο των rich kids

Ο εργοδότης της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων φέρεται ότι επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της Γεωργίας Μπίκα, ότι τα «πλουσιόπαιδα» που τη βίασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την είχαν «ποτίσει» με ουσίες οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση, ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ!kykloma 696x406 1

Η 24χρονη κοπέλα από τον Λαγκαδά είχε δηλώσει στις Αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην είναι σε θέση να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Μάλιστα, υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι οι δράστες έριξαν κάτι στο ποτό της, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Οσα ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα επιβεβαίωσαν χθες και άτομα από το στενό περιβάλλον της, τα οποία ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν πως στον οργανισμό της κοπέλας βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί ο Βασίλης Λεβέντης: Πόζαρε με καμάρι να διαβάζει εφημερίδα που έγραφε ότι βίασε την 24χρονη

«Αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση» τόνισαν, σύμφωνα με το makthes.gr. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο και τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες, αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία ενδέχεται να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανότατα σε ομαδικό βιασμό, καθώς θα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι τα rich kids του πάρτι της ακολασίας νάρκωσαν την 24χρονη για να εκτονώσουν πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Διαβάστε επίσης: Κύκλωμα μαστροπείας με πλουσιόπαιδα: Το «ψάρεμα» ανυποψίαστων κοριτσιών και ο βιασμός στο δωμάτιο 602

Την ίδια ώρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται όσα θα πει η Γεωργία στην πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και τη συνόδευσε με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την 24χρονη:

«Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Όσο ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης τόσο έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση ροζ κυκλωμάτων, τα οποία έχουν απλώσει τα τεράστια «πλοκάμια» τους από τη Μύκονο μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης: Σουίτα βιασμού: Οι αδελφοί Λεβέντη της Coca-Cola και τα άλλα τρία «μπουμπούκια»

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών έχει μπει γνωστό γραφείο δημοσίων σχέσεων με έδρα την Αθήνα, το οποίο φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο στο κύκλωμα πορνείας και συνεργαζόταν στενά με παράγοντες της νύχτας και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

vasilis evagoras leventis

Σε αραβικές χώρες

Το συγκεκριμένο γραφείο με διασυνδέσεις στους κοσμικούς κύκλους της πρωτεύουσας -και όχι μόνο- φέρεται ότι διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο με γνωστούς επιχειρηματίες και δραστηριοποιείται ακόμα και στις αραβικές χώρες, κυρίως στο «τρίγωνο» Αθήνα – Ντουμπάι – Μύκονος, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κύκλωμα μαστροπείας που ερευνάται χρησιμοποιεί μακροχρόνια μισθωμένες σουίτες για τη διεξαγωγή πάρτι οργίων, στα οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της λεγόμενης «high society» και πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των πάρτι, το αλκοόλ ρέει άφθονο, ενώ πολλές κοπέλες εξαναγκάζονται σε ερωτικές πράξεις ύστερα από τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες έχουν φροντίσει να προμηθευτούν οι διοργανωτές τέτοιων «σουαρέ» για τη «διασκέδαση» των υψηλών προσκεκλημένων. Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν όσα ακούστηκαν για τη δράση γνωστών ονομάτων της νύχτας, τα οποία πιθανότατα ωθούν νέα κορίτσια στην πορνεία.

Αφορμή φέρεται ότι στάθηκε η κατάθεση μίας 18χρονης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο πάρτι που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είδε κοπέλες που της φάνηκε ότι ήταν εκδιδόμενες και πως κάποια στιγμή έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας, με συνέπεια να προκληθεί αναστάτωση και κάποιοι να σπεύσουν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, τότε εμφανίστηκε μια νεαρή γυναίκα, που φώναξε: «Τι ανησυχείτε, αφού είμαι εγώ εδώ;»

Παράλληλα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Άγγελο Καμηλάρη να εποπτεύσει ο ίδιος το ανακριτικό έργο στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, προκειμένου να γίνει έρευνα σε βάθος, όπως επιτάσσουν «η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων – καταγγελλομένων».

Στο πλαίσιο αυτό, οι εισαγγελικές Αρχές αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ακόμα και τον επιχειρηματία, ο οποίος μπορεί να μην ήταν «παρών» εκείνο το βράδυ, ωστόσο φέρεται ότι διατηρεί σουίτα ετήσιας μίσθωσης στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τη μία από τις δύο που διατέθηκαν για τις ανάγκες του πάρτι.21248176 747195618824325 8507252790748271737 o 1

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 27χρονου επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, αφού υποστήριξε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα με τη θέλησή της. Προχθές, η 24χρονη Γεωργία αναγνώρισε ακόμα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στον βιασμό της. Στο πάρτι φέρεται ότι συμμετείχε ακόμη και ο αδελφός του Βασίλη Λεβέντη, Ευαγόρας, ο οποίος δεν έχει κληθεί προς το παρόν να καταθέσει. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πρώην μετρ στο Αχίλλειον Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και εκείνος που προσκάλεσε την 24χρονη. Ο ίδιος με ανάρτησή του είχε παραδεχτεί τον βιασμό της νεαρής κοπέλας, ωστόσο λίγες ώρες μετά το διέψευσε και ισχυρίστηκε ότι του είχαν κλέψει το κινητό τηλέφωνο.

Χθες το πρωί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, όπου λειτουργεί το γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες που δέχονται ψυχική και σωματική βία να καταγγείλουν τα περιστατικά. Με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης, εξέφρασε τη σιγουριά ότι η έρευνα θα προχωρήσει και θα φέρει στο φως όλα όσα έγιναν στη «σουίτα του βιασμού».

«Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που είχαμε ένα περιστατικό που έχει καταγγελθεί για βιασμό. Η Αστυνομία κάνει με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Θέλω να ενημερωθώ πιο συγκεκριμένα. Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται για όλους, οι οποίοι και αν είναι αυτοί» διαβεβαίωσε ο κ. Θεοδωρικάκος και ζήτησε από τους γονείς να προσέχουν πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Έφυγε από το σπίτι, τρέμει για τη ζωή της

Σαν να μην έφτανε στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα το σοκ που υπέστη, όταν ξύπνησε ανήμερα Πρωτοχρονιά σε μία σουίτα ξενοδοχείου σε άθλια κατάσταση από τον βιασμό που είχε υποστεί την προηγούμενη νύχτα, πλέον τρέμει και για τη ζωή της, καθώς δέχεται απειλές από κύκλωμα που παγιδεύει στον «ιστό» του ανυποψίαστα κορίτσια και τα προσφέρει σε «φραγκάτους» νεαρούς με διεστραμμένες ορέξεις! Τη σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο εργοδότης της άτυχης κοπέλας Χρήστος Καραθανάσης, ο οποίος τόνισε πως, λόγω του φόβου που αισθάνεται η 24χρονη, έφυγε από το σπίτι της και κρύβεται αλλού.

«Φιλοξενείται αυτή τη στιγμή από κάποια άτομα, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται. Είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα όπου έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και προσπαθεί και φυλάγεται. Το να προστατεύσει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της» επισήμανε ο κ. Καραθανάσης.

Ο ίδιος περιέγραψε ένα βασανισμένο πλάσμα, που είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας τον ξαφνικό χαμό της μητέρας, του πατέρα και του συντρόφου του, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων μηνών ο ένας από τον άλλον! Για τις τραγωδίες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα μίλησε και ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τη νεαρή κοπέλα.

«Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε για κάποιον “τι άλλο θα του συμβεί;”. Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το γεγονός αυτό και άλλα περιστατικά που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας αποκαλύφθηκε μια κρυμμένη πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Οι αποκαλύψεις αυτές είναι το θετικό που μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία, αν μπορεί να το πει αυτό κάποιος» τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με την 24χρονη.

«Θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω μαζί της αυτήν τη χρονική στιγμή που εμπλέκονται η Αστυνομία, ανακριτές και δικηγόροι. Την κοπέλα τη γνώριζα μέσω της μητέρας της, που ήταν υπάλληλος του δήμου μας. Τον πατέρα της τον έχασε πριν από δύο χρόνια σε τροχαίο και τη μητέρα της πριν από κάποιους μήνες από παθολογικά αίτια. Έχει χάσει και τον σύντροφό της…» κατέληξε ο κ. Ταχματζίδης.

Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην Αστυνομία η 24χρονη είχε πει ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε, υποστηρίζοντας, όμως, πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας. Ωστόσο, στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια η Γεωργία Μπίκα φέρεται ότι κατονόμασε και άλλο πρόσωπο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη, αν επιβεβαιωθεί η καταγγελία της νεαρής γυναίκας από τον Λαγκαδά, τότε θα πρόκειται για βιασμό από κοινού, αδίκημα που προβλέπει ακόμη και ισόβια κάθειρξη!

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...