Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης έβγαλε στη φόρα τις κλήσεις με τον Γεραπετρίτη

Ο έκπτωτος TV star και πρώην μάνατζερ της Τζούλιας αντλούσε άραγε δύναμη από το Μαξίμου;

Σε εφιάλτη για το Μέγαρο Μαξίμου εξελίσσεται ο υπόδικoς Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος πλέον εκβιάζει ανοιχτά δημοσιοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις που είχε πριν από έναν χρόνο με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκο Ρωμανό και τον Νίκο Σιγάλα, συνεργάτη του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, ενώ αφήνει αιχμές ότι έπεται συνέχεια.

Τις τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπόδικο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου (ο οποίος τον Μάρτιο του 2021 επιχείρησε να φιμώσει την «Espresso» με μπαράζ μηνύσεων μετά τις αποκαλύψεις για τους αστυνομικούς συνοδούς του που είχε μετατρέψει σε Φιλιππινέζες), αναγκάστηκε να τις παραδεχτεί τελικά χθες ο ίδιος κ. Γεραπετρίτης.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αναφερόμενος στη λίστα Πέτσα που αρχικά συμπεριλάμβανε και χρήματα στον υπόδικο για κακουργήματα Μένιο Φουρθιώτη, είχε ρωτήσει ευθέως τον κ. Γεραπετρίτη για το εάν έχει σχέσεις με τον παρουσιαστή.

Ο κ. Γεραπετρίτης αρνιόταν μέχρι χθες κάθε επικοινωνία. Χθες όμως και μετά τον ωμό εκβιασμό του Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε στην ερώτηση – ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Προς ενημέρωσή του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

FJzB33hXwAsv0 U

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Φουρθιώτη, ο οποίος ανάρτησε μήνυμά του προς τον Γ. Γεραπετρίτη με ημερομηνία 28 Δεκεμβρίου 2020. Το μήνυμα περιείχε σύνδεσμο στο YοuΤube με δημοσίευμα του Φουρθιώτη υπέρ του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος του απάντησε: «Χρόνια πολλά, κ. Φουρθιώτη, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση, να είστε πάντα χαμογελαστός κι αγαπητός».

FJzv7e6WUAM5D4q

Η εμφανής οικειότητα των μηνυμάτων με τον ισχυρό του Μαξίμου εξηγεί γιατί τότε ο έκπτωτος «τηλεαστέρας» ένιωθε παντοδύναμος και απειλούσε θεούς και δαίμονες.
Ο κακός χαμός ξεκίνησε όταν ο Φουρθιώτης με tweet απευθυνόταν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι είχε τηλεφωνικές κλήσεις με τους προαναφερομένους.

«Κύριε Τσίπρα, περιμένω πρόσκλησή σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε… αρχίζω με αυτή τη δημοσίευση και έρχονται γραπτά μηνύματα» έγραψε στην ανάρτησή του ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης κι ακολούθως δημοσίευσε τις κλήσεις που έγιναν προ έτους, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2021.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...