Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πολιτικοί στη χιονισμένη… κοσμάρα τους

Από τον «λόρδο» Κουμουτσάκο μέχρι τους ανέμελους εθνοπατέρες

Άλλοι αγωνιούσαν εάν θα προλάβουν πριν σωθεί η βενζίνη να απεγκλωβιστούν από την Αττική Οδό και πριν παγώσουν, άλλοι πέρασαν τη νύχτα τους στα πατώματα και τα πεζοδρόμια των αεροδρομίων και των σταθμών και άλλοι έβγαζαν σέλφι… ευτυχισμένοι στα χιόνια!

Την ώρα που ο κόσμος «καιγόταν» θαμμένος στα χιόνια, την ώρα που φιλότιμοι αξιωματικοί και υπάλληλοι υπηρεσιών υπερέβαλλαν εαυτούς, διάφοροι βουλευτές κομμάτων και πρώην υπουργοί φωτογραφίζονταν στα χιόνια των αυλών τους ή στα ασφαλή γραφεία τους, έξω από τα οποία «το χιόνι έπεφτε ράι-θρου», που θα έλεγε κι ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας.

Πρώτος και καλύτερος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, που βγήκε στον χιονοστολισμένο κήπο του στα βόρεια προάστια, κάθισε ντυμένος σαν «Αγγλος ευγενής» στην πολυθρόνα του και έβγαλε φωτογραφία, για το Instagram φυσικά. Οι άλλοι γύρω του… ξεφτιάριζαν χιόνι στους δρόμους της Αθήνας και ο… λόρδος έβγαζε selfie! Λίγο αργότερα, όμως, όταν κατάλαβε τι έκανε την ώρα που η Αθήνα και η κυβέρνηση βολόδερναν, κατέβασε αμέσως τη συγκεκριμένη πόζα, πριν φάει το πολύ κράξιμο, γιατί το λίγο δεν το γλίτωσε… Απλά, τα ανακλαστικά του λειτούργησαν αργά και ο κόσμος πρόλαβε και τον είδε, άνετο και ωραίο, να ποζάρει. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, βέβαια, έχει ροπή στα…λάθη. Και παλαιότερα, όντας υπουργός, είχε ανεβάσει μια ανέμελη πόζα με τα πόδια πάνω στο υπουργικό γραφείο. Χιονοπλημμύρισαν λοιπόν, χθες, τα social media από φωτογραφίες πολιτικών στα χιόνια.

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή υπέγραφε έγγραφα στο υπουργείο και, στο μεσοδιάστημα, χάζευε το χιόνι στο Μαρούσι και ανέβαζε φωτογραφίες και stories. Από άλλα παράθυρα, αυτά της Βουλής, έβλεπε τη χιονισμένη πλατεία Συντάγματος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Την ίδια στιγμή, η συνάδελφός της Θεοδώρα Τζάκρη φωτογραφιζόταν χαρούμενη στην πλατεία Συντάγματος. Χιονισμένα το Σύνταγμα και η Βουλή άρεσαν και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου και Χάρη Μαμουλάκη. Το ίδιο και στη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, που φωτογράφιζε τα παιδιά της τα οποία έπαιζαν χιονοπόλεμο στον κήπο. Συμπέρασμα: Καμιά ενσυναίσθηση και για κανέναν. Ούτε για τους ψηφοφόρους τους…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...