Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Τα «μυστικά» του 303 στην Ομόνοια: «Είδαμε μόνο τηλεόραση», λέει ο 40χρονος για την 14χρονη

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο προφυλακισμένος –πλέον- 40χρονος, που κατηγορείται για την αποπλάνηση μιας 14χρονης, σχετικά με όσα συνέβησαν στο δωμάτιο 303 του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην Ομόνοια, όπου φέρεται ότι παρέσυρε την ανήλικη για να συνευρεθούν ερωτικά!

Όπως είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όσο έμεινε στο ξενοδοχείο μαζί με την ανήλικη είδαν τηλεόραση και δεν προχώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις: «Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι, περίπου στις 00.15, συζητούσαμε με άλλους φίλους, πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, επειδή έκανε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και, πάνω στην κουβέντα, μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου». Παράλληλα, απαντώντας στην ερώτηση των αστυνομικών ποια είναι τα δύο πρόσωπα που «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου να μπαίνουν μαζί τους στο δωμάτιο 303, αρκέστηκε να πει πως επρόκειτο για μια ανήλικη φίλη της 14χρονης και τον φίλο της.

«Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί, και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση» ανέφερε ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών. «Μας ανησυχεί ιδιαίτερα τι ακριβώς έγινε στο δωμάτιο, και εδώ είναι η αγωνία κυρίως της μητέρας. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πείσει ο κατηγορούμενος, δεν νομίζω ότι ήταν πειστικός στην απολογία του» δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, η μητέρα της 14χρονης υποψιαζόταν από το καλοκαίρι ότι η κόρη της διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο. Αρχικά, στο κινητό τηλέφωνό της είχε εντοπίσει μια φωτογραφία, στην οποία εικονιζόταν μαζί με τον 40χρονο, και τον περασμένο Νοέμβριο τους είδε στο Μοναστηράκι, όπου στην ερώτησή της τι κάνουν μαζί ο κατηγορούμενος της απάντησε ότι βλέπει την ανήλικη «σαν παιδί του».

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμιά δουλειά μαζί της, και άρχισα να φωνάζω» ανέφερε η μητέρα της ανήλικης. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια, ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής όταν αντιλήφθηκε ότι η κόρη της δεν είχε επιστρέψει ακόμη από έξοδο και άρχισε να της τηλεφωνεί, χωρίς να παίρνει απάντηση.

Τον 40χρονο «πρόδωσε» τελικά μια φωτογραφία που ανέβασε η 14χρονη στο Instagram, μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η μητέρα της ανήλικης κατάλαβε πού βρισκόταν η κόρη της και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον κατηγορούμενο. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ οι αστυνομικοί συνέλεξαν δείγματα DNA από σεντόνια, παπλώματα και μαξιλαροθήκες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...