Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Ο «διάβολος με τα ράσα» είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε… ερωτική φωλιά

Iδιοκτήτρια γραφείου συνοδών στο Παγκράτι καταγγέλλει τον σάτυρο ρασοφόρο, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης

Oσο περνούν οι μέρες τόσο βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία για τον 37χρονο έκφυλο ρασοφόρο Βερλέκη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε επί μήνες ένα 14χρονο κορίτσι σε χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, όπου ιερουργούσε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια γραφείου συνοδών στο Παγκράτι, ο σεξουαλικά αχόρταγος παπάς είχε μετατρέψει ένα διαμέρισμα στην περιοχή σε ερωτική φωλιά, προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά με ιερόδουλες, τις οποίες, μάλιστα, έντυνε καλόγριες!

«Ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες, τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…» αποκάλυψε η κυρία Αλεξάνδρα στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» στον ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κληρικού Κωνσταντίνος Γώγος, από την πλευρά του, διέψευσε ότι υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις σε βάρος του εντολέα του και επισήμανε σε έντονο ύφος:

«Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι. Τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές»! Αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της 14χρονης, ο ίδιος εξήγησε ότι άρχισε από μία καταγγελία: «Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση, σε περίπτωση που έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα, να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο Εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη». Σε άλλες δηλώσεις του ο κ. Γώγος επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του 37χρονου.

f2 2022 01 31T190437.090

«Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την Αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η Αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα» είπε. Επανέλαβε, τέλος, ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει πως η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, κάτι που σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται.

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλε η 14χρονη μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε πως το κυρίως εύρημα που θα μελετηθεί ιατροδικαστικά είναι εάν είναι ακέραιος ή όχι ο παρθενικός υμένας.

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή του το 17χρονο -σήμερα- κορίτσι είχε περιγράψει τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του 37χρονου ιερέα. Οπως είπε, κατά τη διάρκεια μιας εξομολόγησης της είπε ότι θα παίξουν ένα «παιχνίδι», το οποίο αποτελείται από δέκα βήματα, και με αυτήν την πρόφαση πήρε το χέρι της και το ακούμπησε στο μόριό του. Στην επόμενη «εξομολόγηση» ο σάτυρος παπάς την υποχρέωσε να καθίσει δίπλα του στην έδρα του εξομολογητηρίου και, αφού έβαλε το χέρι της πάνω στο μόριό του και άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος, την εξανάγκασε σε πεολειχία. Ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι αδίκως διασύρεται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...