Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία χορευτή – «Έδωσε» τους φονιάδες του;

«Έδωσε» τους φονιάδες του;

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο 27χρονος Γάλλος χορευτής Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε δεξαμενή ερειπωμένης έπαυλης στον Πειραιά, φαίνεται πως έγραψε σε τοίχο τα ονόματα των δολοφόνων του.

Το πτώμα του χορευτή είχε βρεθεί εννέα μήνες μετά τον θάνατό του από παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή. Ο νεαρός είχε βρει μαρτυρικό θάνατο εγκλωβισμένος επί μία εβδομάδα μέσα στη δεξαμενή, χωρίς νερό και φαγητό. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε γράψει με πέτρα σε τοίχο της δεξαμενής τα ονόματα ατόμων που ήταν μαζί του προτού εξαφανιστεί το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου του 2020.

Ήταν η μέρα που έφυγε από το hostel όπου διέμενε, σε απόσταση μόλις λίγα μέτρα από την ερειπωμένη έπαυλη. Στο ίδιο άτομο που κατονόμασε ο άτυχος χορευτής αναφέρεται και μάρτυρας η οποία μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ» από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται. Οπως δήλωσε η μάρτυρας, το όνομα που είχε χαράξει μέσα στη δεξαμενή ο Τζόις αφορά πρόσωπο με το οποίο ο χορευτής είχε συναντηθεί τη μοιραία ημέρα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μάρτυρα, την προσέγγισε άτομο που ήταν στην παραλία μπροστά από το hostel.

«Προτού ο Τζόις βρεθεί νεκρός, μου ανέφερε πως η Αστυνομία τον αναζητούσε παντού και θεωρούσε πως τον έχουν σκοτώσει και πως ο ίδιος γνώριζε ποιος το έχει κάνει» ανέφερε.

Το πρόσωπο αυτό φέρεται ότι άκουσε κάτι ουρλιαχτά από το εγκαταλελειμμένο κτίριο.
«Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βρισκόταν στην παραλία μπροστά από το πανδοχείο όπου έμενε αυτός και ο Τζόις. Ηταν μόνος του εκεί και άκουσε κάτι ουρλιαχτά από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Στη συνέχεια ένας άλλος Γάλλος, που έμενε κι αυτός στο ίδιο πανδοχείο, περνούσε από την παραλία και κρατούσε κάτι στο χέρι του, ένα κομμάτι ξύλου ή μία ομπρέλα, και προσπαθούσε να το παίξει ήρεμος, αυτό τουλάχιστον μου είπε. Στη συνέχεια πέταξε αυτό που κρατούσε και έφυγε. Ηθελα να πάω στην Αστυνομία για να τα πω όλα αυτά, αλλά η φίλη μου, που είναι Ελληνίδα, μου είπε να μιλήσω πρώτα στην εκπομπή σας» περιέγραψε η μάρτυρας στο «Φως στο τούνελ».

Μετά τη μαρτυρία της γυναίκας η οποία ακούστηκε στην εκπομπή, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου χορευτή έλαβε ένα sms στο κινητό του, το οποίο έδειξε στην Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια διάβασε το μήνυμα και έδειξε να σοκάρεται. «Τι άλλο θα δούμε, Χριστέ μου» σχολίασε, επισημαίνοντας ότι ορισμένοι που φέρεται ότι έχουν οργανώσει κάποιο έγκλημα στη συνέχεια προσπαθούν να χτίσουν το προφίλ του αθώου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.





Μποζουκια Αθηνα