Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Βιασμός 24χρονης: Γρίφος οι «καθαρές» τοξικολογικές – «Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες»

Το πόρισμα από το εργαστήριο της Βέρνης δείχνει ότι στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα δεν ανιχνεύτηκαν ουσίες ούτε υψηλό ποσοστό αλκοόλ

Ως στοιχείο που φέρνει ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα ερμηνεύει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων η πλευρά του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη, που συνελήφθη μετά την καταγγελία της 24χρονης στην Αστυνομία, καθώς στον οργανισμό της κοπέλας δεν ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες, ούτε υψηλό ποσοστό αλκοόλ!

Σύμφωνα με τον συνήγορο του γόνου της «δυναστείας» Δαυίδ – Λεβέντη, οι εξετάσεις που έφτασαν στα χέρια της ανακρίτριας είναι «καθαρές», καθώς στα ούρα της 24χρονης δεν ανιχνεύτηκαν τοξικές ουσίες.

Το πόρισμα προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έστειλε το εργαστήριο της Βέρνης και από την επεξεργασία που έγινε από την ομάδα του Τμήματος Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ. Οπως είπε ο δικηγόρος του 27χρονου, αυτό σημαίνει πως στα ούρα της κοπέλας δεν εντοπίστηκαν φαρμακευτικές, ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, όπως το «χάπι του βιασμού», ενώ οι ποσότητες αλκοόλ στα ούρα της ήταν πολύ χαμηλές και δεν επηρέασαν τη συμπεριφορά της.

MPIKA BIASMOS EXETASEIS

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η Γεωργία, Δημήτρης Γαλεντέρης, τόνισε ότι τα φάρμακα εξαλείφονται από τα ούρα έπειτα από 12 ώρες, ενώ το δείγμα της 24χρονης ελήφθη έπειτα από 18 ώρες. Γι’ αυτόν το λόγο, όπως είπε, θα ζητήσει για γίνει επανέλεγχος των δειγμάτων και να ληφθούν τρίχες της κοπέλας. «Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία, ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν» δήλωσε στο ThessToday.gr.

Μεταφέροντας λόγια της 24χρονης, ανέφερε πως, αφού η κοπέλα κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε, είχε πλήρη αμνησία.MPIKA BIASMOS EXETASEIS

«Όλα αυτά δεν δικαιολογούνται από μια απλή κατανάλωση αλκοόλης, η ίδια αναφέρει και φοβάται προκειμένου να γίνουν οι αναλύσεις για τα επίπεδα αλκοόλης, αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών ουσιών» τόνισε, επισημαίνοντας ότι ο ιατροδικαστής οφείλει να παραδώσει τα αποτελέσματά του στον ανακριτή που είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία της προανάκρισης.

georgia mpika biasmos

«Εμείς από εκεί θα πάρουμε αντίγραφο των αποτελεσμάτων» κατέληξε. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν πληθύνει στην Ελλάδα οι καταγγελίες γυναικών που ισχυρίζονται ότι τους χορηγήθηκε το λεγόμενο «χάπι βιασμού», πολλοί δράστες εξακολουθούν να «ξεγλιστρούν».

f1 2022 02 02T110633.766 scaled

Ο λόγος είναι ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει καταρτιστεί ένα πρωτόκολλο για τη διερεύνηση των καταγγελιών θυμάτων που έχουν λάβει την εν λόγω ναρκωτική ουσία. Σύμφωνα με το 24Media Lab, όταν μιλάμε για χάπι βιασμού, συνήθως μιλάμε για τον συνδυασμό αλκοόλ με άλλες ουσίες, όπως η κεταμίνη, το MDMA ή το άχρωμο και άοσμο GHB, που δεν ανιχνεύεται την ώρα που το καταναλώνει κάποιος στο ποτό του.georgia mpika biasmos

Η ουσία GHB υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας -έστω σε μικρό βαθμό- και η υπερβολική δόση της δεν ανιχνεύεται αν περάσουν 12 ώρες από την κατανάλωσή της. Αυτό σημαίνει ότι συχνά η χρήση του από τους δράστες περνά κάτω από το… ραντάρ, αφού όταν πια εξετάζονται τα θύματά τους, έχει παρέλθει το 12ωρο. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον επιτακτική η δημιουργία ενός πρωτοκόλλου για την εξέταση θυμάτων που έχουν λάβει GHB.https://www.instagram.com/p/B-IPkCxgD_U/

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης έφτασαν από το εργαστήριο της Βέρνης στο Τμήμα Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ προχθές το βράδυ και χθες το μεσημέρι ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος, που ορίστηκε από τις διωκτικές Αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, πήγε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και παρέδωσε ο ίδιος τον φάκελο με τα ευρήματα στην ανακρίτρια. Σημειώνεται ότι μέρος των εξετάσεων της Γεωργίας εστάλη στο εργαστήριο της Βέρνης, ώστε να γίνουν οι αναλύσεις για τα επίπεδα αλκοόλης, αλλά κυρίως για να εντοπιστεί η ύπαρξη ή μη συγκεκριμένων μεταβολιτών και συνθετικών ναρκωτικών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...