Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ξαπλώστρα στο κύμα!

Αθλητές, μοντέλα και ηθοποιοί αποβιβάστηκαν στο νησί των ανέμων και κάνουν τα μπάνια τους

Και οι αφίξεις επωνύμων στη Μύκονο συνεχίζονται! Αθλητές, μοντέλα, ηθοποιοί πιάνουν… πρώτη ξαπλώστρα κύμα κι απολαμβάνουν τα μπάνια τους ξένοιαστα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Ενας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά… Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε στη Μύκονο κι έκανε το μπάνιο του σε κοσμική παραλία της. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο 38χρονος μπασκετμπολίστας της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο οποίος έπαιξε δύο σεζόν και στον Παναθηναϊκό, απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί κάνοντας βουτιές και συζητώντας με την παρέα του.

Ομως και ο βετεράνος παίκτης του μπάσκετ Ρόνι Σεϊκέλι επέλεξε και φέτος τη χώρα στην οποία ήρθε σε ηλικία 3 ετών και έμαθε τα μυστικά του αθλήματος. Ο Λιβανέζος πρώην μπασκετμπολίστας με την αμερικανική υπηκοότητα, ο οποίος, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν έπαψε να αισθάνεται κάτοικος Ελλάδας, έκανε τα μπάνια του και τις βόλτες του με σκάφος, ενώ από το πλευρό του και τους… ώμους του δεν έλειπε αιθέρια ύπαρξη που τον συνόδευε. Μάλιστα η μελαχρινή δεν σταμάτησε να μασάει την τσίχλα της και να κάνει… φούσκες, ακόμη και μέσα στη θάλασσα.

Τον εγχώριο αθλητισμό… εκπροσώπησε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στην πλαζ κι έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν δυνατά, ενώ η απουσία της Βιβής Τσιάμη προκάλεσε απορίες. Το θέμα είναι πως ο αθλητής έκανε μίνι απόδραση πρώτα με τους φίλους του, ενώ θα ακολουθήσουν διακοπές και με την αγαπημένη του.

Είτε είναι πρωί είτε βράδυ, οι επώνυμοι σουλατσάρουν στα γραφικά σοκάκια του νησιού και χαρίζουν χαμογελαστά «κλικ» στους φωτογράφους. Η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου εθεάθη λίγο πριν από το μπάνιο της, ενώ οι αδερφές Κάλαγκμπορ, Μαρία και Κατερίνα, έκαναν τη βόλτα τους το βράδυ στα Ματογιάννια.

Ενα πρώην… «Next top model» έκανε τις βουτιές του σε κοσμική παραλία του νησιού. Μπορεί η Μαρία Ιλτσεβιτς να έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο φακός την «αγαπάει» και δεν θα μπορούσε να μην την απαθανατίσει, όταν η σέξι μελαχρινή βγήκε από τη θάλασσα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εντυπωσίασε με τη καλογυμνασμένη σιλουέτα του, ενώ την παράσταση έκλεψε και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία διαθέτει καλλίγραμμο κορμί και άψογους κοιλιακούς, ακόμη και μετά την απόκτηση τριών παιδιών.

Τις ξαπλώστρες επέλεξε ο Θανάσης Πανουργιάς. Ο σύζυγος της Σοφίας Καρβέλα και πατέρας του Νίκου βρέθηκε στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να μην κάνει πέρασμα και από την αγαπημένη του Μύκονο προκειμένου να δει φίλους και να κάνει τα μπάνια του, έχοντας πάντα στη σκέψη του την αγαπημένη του και τον γιο του.

Σε μία άλλη ξαπλώστρα ο γιος της Χριστίνας Παππά και το μοντέλο Ισμήνη Νταφοπούλου είπαν τα δικά τους, ενώ πολλοί… ζήλεψαν τον νεαρό που καθόταν δίπλα στην καλλονή, με καριέρα στο εξωτερικό.

Ο Ρέβης και ο μονόκερος!

Αφωνοι έμειναν οι λουόμενοι, όταν είδαν μια κοπέλα που φορούσε πάνω από το μαγιό της ελαστική κόκκινη φόρμα, ενώ μία άλλη κεφάλι… μονόκερου! Κανείς δεν κατάλαβε προς τι το… event, διασκέδασαν όμως me το θέαμα. Oπως διασκεδαστικό ήταν κι εκείνο του Σπύρου Ρέβη, που εμφανίστηκε στην παραλία με φούξια εσάρπα, την οποία φόρεσε πάνω από άκρως καλοκαιρινό outfit, λίγο πριν είχε απολαύσει τις… απλωτές του, σαν άλλο δελφίνι!

Βόλτες με το σκάφος

Τα αγόρια τους είναι κολλητοί φίλοι, οπότε κι εκείνες «έδεσαν» αμέσως. Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που διατηρεί σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη βρέθηκαν στη Μύκονο με τους καλούς τους και απόλαυσαν τη θάλασσα, καθώς και τις βόλτες τους με σκάφος, προς αναζήτηση πάντα κάποιας παραλίας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το μοντέλο και η τραγουδίστρια διαθέτουν άψογα κορμιά, γι’ αυτό κι επέλεξαν να φορέσουν μπικίνι. Αλλωστε, πρέπει να πάρουν και το απαραίτητο καλοκαιρινό μπρούτζινο χρώμα…

Ελισσάβετ Κυρίτση
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...