Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η Γεωργία Μπίκα περνά στην αντεπίθεση μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Η Μπίκα έψαχνε επί 40 λεπτά φαρμακείο για να αγοράσει ουροσυλλέκτη και άργησε πολύ να δώσει το δείγμα

Εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της Αστυνομίας προκύπτουν ως προς τη λήψη δειγμάτων για τις προβλεπόμενες τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και ως προς τη συλλογή στοιχείων από το ξενοδοχείο όπου φέρεται ότι έγινε ο βιασμός της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου της Ελβετίας, που δεν εντόπισε ίχνη από το «χάπι του βιασμού» ή αλκοόλ στο δείγμα ούρων της κοπέλας.

Μία ημέρα μετά την έκδοση του πορίσματος, η Γεωργία Μπίκα κατηγορεί την Αστυνομία για εξαφάνιση στοιχείων, καθώς το δείγμα ούρων ελήφθη με πολύωρη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μην είναι αξιοποιήσιμο από τις ιατροδικαστικές Αρχές. Μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η κοπέλα ανέφερε πως αναγκάστηκε να ψάξει να βρει εφημερεύον φαρμακείο ανήμερα την Πρωτοχρονιά για να αγοράσει ουροσυλλέκτες, ενώ ήταν σε άθλια κατάσταση μετά τον βιασμό της.f1 2022 02 02T110633.766 scaled

Έτσι, διαψεύδει τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης που αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως «της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέγχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτήν ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών». «Τους ουροσυλλέκτες μού είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω και γύρω στα 40 λεπτά έψαχνα φαρμακείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν μπορούσα να δω, έβλεπα θολά. Ηταν κάποια που εφημέρευαν, έψαχνα με GPS, δεν μπορούσα να περπατήσω, νέκρωναν τα πόδια μου.

MPIKA BIASMOS EXETASEIS Γύρισα, πήρα το αυτοκίνητο, έβαλα GPS στο κινητό μου και έτσι βρήκα ένα φαρμακείο και πήγα και πήρα με πολύ μεγάλη δυσκολία. Σαράντα λεπτά έψαχνα ουροσυλλέκτες. Γύρισα, αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή “πήγαινε να δώσεις τα ούρα”, περίμεναν όποτε μπορώ και είμαι έτοιμη να τα δώσω. Γύρω στις 21.00 η ώρα είπαν “όποτε είσαι έτοιμη μπορείς να δώσεις” και έδωσα γύρω στις 10 παρά. Καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια, εγώ είχα πάει ήδη στην τουαλέτα γύρω στις τέσσερις πέντε φορές. Είχα αποβάλει τα υγρά» ανέφερε η 24χρονη Γεωργία μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος δημοσιοποίησε την απόδειξη αγοράς των ουροσυλλεκτών από το φαρμακείο που τους αγόρασε.

MPIKA BIASMOS EXETASEIS

Εξάλλου, η κοπέλα καταγγέλλει πως, όταν πήγε να καταθέσει, οι αστυνομικοί δεν ζήτησαν από το ξενοδοχείο να κρατήσει τα σεντόνια και άλλα πειστήρια από το δωμάτιο όπου φέρεται ότι έγινε ο βιασμός. «Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο, δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο. Αλλάξαν βάρδια, οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι “κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο”, και έπειτα έδωσε την εντολή» δήλωσε η Γεωργία Μπίκα.

Την ίδια ώρα, εγείρονται ερωτήματα ως προς την απόφαση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης να σταλεί στην Ελβετία δείγμα ούρων που ελήφθη 18 ώρες μετά, προκειμένου να ανιχνευτεί η ουσία του «χαπιού βιασμού», ενώ η ουσία GHB ανιχνεύεται σε διάστημα μόλις 6 ως 12 ωρών.georgia bika anakritria fili ergodotis

«Το χάπι του βιασμού δεν μπορεί να ανιχνευθεί μετά το εύλογο χρονικό διάστημα των 12 ωρών ούτε στα ούρα ούτε στο αίμα. Συνεπώς, αν ψάχνουμε αυτή την ουσία μόνο, η στιγμή της δειγματοληψίας δεν θα μας επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Δημήτρης Γαλεντέρης.
Ως προς τα χαμηλά ποσοστά αλκοόλ που ανιχνεύτηκαν στα ούρα της κοπέλας, ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι «αυτά που φάνηκαν στις εξετάσεις είναι κάποιοι μεταβολίτες της αιθανόλης. Αυτοί οι μεταβολίτες δεν μπορούν να μας δώσουν τον αριθμό των ποτών που καταναλώθηκαν. Οι εξετάσεις αυτές γίνονται για να διαπιστώσουμε την ποσότητα αλκοόλ και όχι για να διαπιστώσουμε την ποσότητα της μέθης στην οποία βρισκόταν».

mpika viasmos katathesi tetartiΟ κ. Γαλεντέρης προανήγγειλε πως η πλευρά της Γεωργίας θα ζητήσει την εξέταση τριχών που μπορεί να αποδώσει αποτελέσματα για «το χάπι του βιασμού» τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά τη λήψη. Ανακοίνωση για τα αρνητικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εξέδωσε και ο δικηγόρος της 24χρονης Θανάσης Ζιώγας, ο οποίος παρατήρησε ότι θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις στο αντιδείγμα των ούρων που έχει διατηρηθεί στο εργαστήριο του ΑΠΘ, αλλά και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις από δείγματα στο τριχωτό της κεφαλής της κοπέλας και DNA. «Τώρα αρχίζει ο πραγματικός αγώνας για τη Γεωργία…» καταλήγει στη δήλωσή του.

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Βασίλης Λεβέντης

Δικαιωμένος υποστηρίζει ότι είναι ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου της Ελβετίας, που δεν εντόπισε το «χάπι του βιασμού» ή υψηλό ποσοστό αλκοόλ στα ούρα της κοπέλας.

Ο Βασίλης Λεβέντης, γόνος της ομώνυμης επιχειρηματικής οικογένειας, είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της 24χρονης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν είχαν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου της Ελβετίας εμφανίζεται ανακουφισμένος, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε η καταγγελία της κοπέλας ότι βιάστηκε από τον ίδιο, κατηγορία την οποία αρνείται, υποστηρίζοντας πως είχαν σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της.

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης για τον πελάτη του εμφανίζεται και ο συνήγορός του Δημήτρης Τσάκος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι εξετάσεις που έφτασαν στα χέρια της δικαστικού λειτουργού είναι «καθαρές», καθώς στα ούρα της 24χρονης δεν ανιχνεύτηκαν τοξικές ουσίες. Το πόρισμα παραδόθηκε στις ανακριτικές Αρχές από εξειδικευμένο εργαστήριο της Βέρνης έπειτα από επεξεργασία που έγινε από την ομάδα του Τμήματος Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ.

Όπως είπε ο δικηγόρος του 27χρονου, αυτό σημαίνει πως στα ούρα της κοπέλας δεν εντοπίστηκαν φαρμακευτικές, ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, όπως το «χάπι του βιασμού», ενώ οι ποσότητες αλκοόλ στα ούρα της ήταν πολύ χαμηλές και δεν επηρέασαν τη συμπεριφορά της.

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...