Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Επαναστατική παροχή στο κέντρο αισθητικής GSPOT

Τι λέει στην «Espresso» o ιδιοκτήτης του ινστιτούτου Παναγιώτης Σούλης

Το μανικιούρ στην Ελλάδα περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο τεχνολογίας, καθώς νεοσύστατο κέντρο αισθητικής στην Αθήνα συμπεριέλαβε στις υπηρεσίες του μια πολύ επαναστατική παροχή.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο λόγος για ένα ειδικό τσιπάκι, το οποίο τοποθετείται στο νύχι και -με τη βοήθεια εφαρμογής NFC- μετατρέπει το δάχτυλο σε… ηλεκτρονικό πορτοφόλι και όχι μόνο! Με το συγκεκριμένο τσιπάκι μπορεί κάποιος να συνδεθεί με τις επαφές του στο κινητό, με τα προσωπικά του social media, να δει τα μηνύματά του, καθώς και να περάσει σε αυτό και το URL του πιστοποιητικού εμβολιασμού του. Κι όλα αυτά μόλις με 20 ευρώ, αφού αυτό είναι το κόστος της εν λόγω παροχής (χωρίς το μανικιούρ φυσικά).

Η «Espresso» επισκέφθηκε τον ειδυλλιακό χώρο του Gspot, στο κέντρο της Αθήνας, καταγράφοντας καρέ καρέ τη διαδικασία τοποθέτησης του τσιπ στο νύχι, από τη στιγμή του μανικιούρ μέχρι την πληρωμή (με το δάχτυλο!) στο POS του ινστιτούτου. «Πρόκειται για ένα τσιπ όπως αυτά που υπάρχουν στις πιστωτικές κάρτες και στα κινητά τηλέφωνα» μας εξηγεί ο εκ των ιδιοκτητών του κέντρου αισθητικής Παναγιώτης Σούλης, εξηγώντας τη διαδικασία:

«Κάνουμε πρώτα την τοποθέτηση του τσιπ στο νύχι. Μπαίνει κάτω από το χρώμα -είτε κάνει ημιμόνιμο ο πελάτης είτε επιλέξει ένα απλό βερνίκι- και κολλάει. Η λειτουργία του γίνεται με τη βοήθεια εφαρμογής NFC (π.χ., Google Pay, Apple Pay), που πλέον διαθέτουν έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα κινητά. Και να μην την έχει κάποιος, όμως, μπορεί απλώς να την κατεβάσει. Μέσω του application, o πελάτης έχει τη δυνατότητα να περάσει στο τσιπ όποια δεδομένα επιθυμεί, από την ταυτότητά του και τις πιστωτικές του κάρτες μέχρι τα προσωπικά του social media, e-mails, μηνύματα, τηλέφωνα, επαφές – ακόμη και το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπαίνει ως URL. Συνεχώς ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα που μπορείς να περάσεις μέσα στο τσιπάκι. Φυσικά, για κάποιες από τις λειτουργίες χρειάζεται να έχει κανείς μαζί και το κινητό του. Για άλλες, όμως, με κυριότερη τις πληρωμές σε POS, η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο με το δάχτυλο στου οποίου το νύχι έχει μπει το τσιπ! Σκεφτείτε πόσο εξυπηρετικό είναι κάτι τέτοιο το καλοκαίρι, ας πούμε, σε μια παραλία. Ούτε πορτοφόλι ούτε κινητό ούτε τίποτα!»

φ3 2022 02 11T172607.657

Καθώς μας ξεναγεί στον χώρο του Gspot, που βρίσκεται στο Μοναστηράκι, στον έβδομο όροφο ενός κτιρίου με υπέροχη θέα σε όλη την Αθήνα, με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο, ο κ. Σούλης μάς ενημερώνει ότι η παροχή του τσιπ μαζί με το μανικιούρ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πουθενά αλλού στη χώρα. Αλλωστε και ο ίδιος το «ανακάλυψε» εκτός των ελληνικών συνόρων και πήρε την απόφαση να το φέρει στην επιχείρησή του, που άρχισε να λειτουργεί λίγο πριν από τις γιορτές. «Είμαστε οι πρώτοι που το παρέχουν, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα είμαστε και οι τελευταίοι…» σχολιάζει με νόημα.

Όσο για τη διάρκεια ζωής του τσιπ στο νύχι; «Διαρκεί όσο και το μανικιούρ» μας πληροφορεί, ενώ στο ερώτημά μας αν η παροχή απευθύνεται και σε άνδρες πελάτες ο επιχειρηματίας απαντά καταφατικά, λέγοντας πως το τσιπάκι εφαρμόζεται κανονικά και κάτω από διάφανο βερνίκι νυχιών.

Πέρα από το μανικιούρ-πεντικιούρ (με τσιπάκι ή χωρίς), το Gspot, στο Μοναστηράκι, παρέχει πολλές ακόμη υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς, μεταξύ αυτών μασάζ (χαλαρωτικό, προσώπου, κυτταρίτιδας, deep tissue), τατού χειλιών, extentions βλεφαρίδων και ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών με τη μέθοδο «micro blading». Ακόμη παρέχονται εφαρμογές αισθητικής προσώπου, όπως βαθύς καθαρισμός, διαμαντοθεραπεία, αλλά και θεραπεία για ρυτίδες, ουλές, δυσχρωμίες και πανάδες με το ειδικό μηχάνημα DermaPen. Τέλος, στον χώρο υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης birthday και bachelor parties, με τους επαγγελματίες του ινστιτούτου να περιποιούνται ολόκληρες παρέες μελλονύμφων και εορταζόντων από την κορυφή ως τα νύχια!

φ4 2022 02 11T172633.981

φ5 63

φ6 36

φ7 27

φ8 22

φ11 8

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...