Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η μητέρα των τριών «Αγγέλων» στην Πάτρα: «Θα πάω και στον ψυχίατρο αν χρειαστεί» είπε η χαροκαμένη μάνα της Πάτρας

Η μητέρα των τριών κοριτσιών απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν δι’αντιπροσώπου

Πρόθυμη να πάει σε ψυχίατρο προκειμένου να εξεταστεί για το σύνδρομο Μινχάουζεν, από το οποίο λένε πως πάσχει δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε χθες η μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Οι γονείς των τριών «Αγγέλων» στην Πάτρα «σπάνε» τη σιωπή τους

Μιλώντας στο pelop.gr, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου χαρακτήρισε καχύποπτους εκείνους που την κατηγορούν ότι ευθύνεται για τον θάνατο των παιδιών της και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Σε ερώτηση για ποιον λόγο η κοινή γνώμη έχει στραφεί μόνο εναντίον της και όχι κατά του συζύγου της, η 33χρονη απάντησε με μισόλογα, λέγοντας ότι κάποιοι δημοσιογράφοι απλώς επιλέγουν να δίνουν έμφαση σε εκείνη.

«Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα. Κατάλαβε κι εσύ τη θέση μου. Αν σου έλεγαν για τη μάνα σου, τι θα απαντούσες;» είπε αποκρινόμενη στον δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να πάσχει από το σύνδρομο Μινχάουζεν διʼ αντιπροσώπου και απάντησε πως θα αποδειχθεί και αυτό όταν έρθει η ώρα. «Φυσικά και θα πάω στον ψυχίατρο αν χρειαστεί» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη ημέρα το χαροκαμένο ζευγάρι έδωσε μια 60λεπτη συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που του αποδίδονται από τα… λαϊκά δικαστήρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε. Έχω ακούσει τα πάντα: “Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα”, την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου» δήλωσε η μητέρα, η οποία ανέφερε πως η οικογένεια έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον δημοσιογράφων που γράφουν ανακρίβειες. «Έρχομαι στη θέση να απολογηθώ για πράγματα που δεν μπορώ ούτε να τα διανοηθώ. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, πώς θα τους έκανα κακό; Υπάρχουν εγκληματίες, ναι, αλλά δεν είμαστε όλοι» κατέληξε.

Ασθένεια που χτυπάει μητέρες

Το σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον παιδίατρο Roy Meadow, για να εξηγήσει τη συμπεριφορά φροντιστών που προκαλούσαν τραυματισμούς ή ασθένειες, κυρίως σε παιδιά, ώστε να κερδίσουν οι ίδιοι την προσοχή. Επίσης, έκαναν τα πάντα για να βρίσκονται δίπλα στον ασθενή και να δείχνουν σε όλους ότι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα του.

Επειδή οι μητέρες είναι, συνήθως, δίπλα στα τραυματισμένα ή άρρωστα παιδιά, είναι κι αυτές που έχουν το υψηλότερο ποσοστό κινδύνου να εμφανίσουν το σύνδρομο, σύμφωνα με στατιστικές αμερικανικής υπηρεσίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το 75% των καταγεγραμμένων περιπτώσεων στις ΗΠΑ είναι μητέρες. Αυξημένο κίνδυνο, ωστόσο, έχει όποιος άλλος διαθέτει ρόλο γονέα, όπως ο κηδεμόνας ή ο φροντιστής, και όσοι έχουν ιστορικό εργασίας στον τομέα της υγείας. Το τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν εξηγεί ότι, πέραν των παιδιών, θύματα γίνονται ακόμη οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με αναπηρία και τα κατοικίδια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα