Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι απόστρατοι αξιωματικοί Δρακόπουλος και Νταβλούρος άφησαν αιχμές κατά των χαροκαμένων γονέων

«Όλα στο φως»

Αιχμές για την ανάμειξη των γονέων στον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη άφησαν με δηλώσεις τους στο pelop.gr οι απόστρατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Δρακόπουλος και Θανάσης Νταβλούρος, που τις προηγούμενες δεκαετίες υπηρέτησαν ως διευθυντές Ασφαλείας στην Πάτρα.

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Χρήστος Δρακόπουλος έδωσε έμφαση στις πιθανότητες να λυθεί πλήρως το μυστήριο των τριών θανάτων.

φ4 daskalakis
Με τη σύζυγό του Ρούλα

«Είμαι πλήρως πεπεισμένος ότι θα πάρουμε επαρκείς απαντήσεις και δεν θα μείνει τίποτα ανεξιχνίαστο. Θεωρώ απόλυτα βέβαιο ότι οι ιατροδικαστές και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών βλέπουν την υπόθεση ως ένα από τα μεγαλύτερα -αν όχι το κορυφαίο- στοιχήματά τους» δήλωσε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι υπηρεσίες καλά κάνουν και είναι επιφυλακτικές.

«Πρέπει να αποφεύγονται διαρροές, παραπληροφόρηση και συγκεχυμένες αιτιάσεις. Οι αποσπασματικές προσεγγίσεις και μάλιστα από “ειδήμονες” είναι ανούσιες, περιττές και δεν συντρέχει λόγος να εξάπτεται η φαντασία της κοινής γνώμης» είπε και συνέχισε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα ακόμη βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο. Πιστεύω, πάντως, ακράδαντα ότι οι έρευνες έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση».nb keimeno pispirigkou daskalakis paidia

Τέλος, έκανε λόγο για την εμφάνιση του ζευγαριού σε τηλεοπτικές εκπομπές: «Ο καθείς κάνει τις επιλογές του σχετικά με τη διαχείριση των ψυχικών και τραυματικών συνεπειών ενός δράματος, που στην προκείμενη υπόθεση είναι τριπλό και βασανιστικό». Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο υποστράτηγος εν αποστρατεία και πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος. «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από προφάσεις.

220131200454 patra paidia nekraΑν δεν προκύψουν τεκμηριωμένα συμπεράσματα, τότε ο νους αναπόφευκτα πηγαίνει στην ανθρώπινη παρέμβαση. Μπορεί να καθυστερήσει ένα ατράνταχτο πόρισμα, αλλά όσος χρόνος κι αν χρειαστεί το μυστήριο λύνεται. Έχουν τους τρόπους ιατροδικαστικές και ανακριτικές Αρχές να ομολογηθεί από τις έρευνες η αλήθεια» τόνισε και συμπλήρωσε: «Αναμφίβολα πρόκειται για μια υπόθεση, που ανάλογη δεν έχει καταγραφεί στη βιβλιογραφία των παγκόσμιων αστυνομικών χρονικών». Ο πρώην βουλευτής σχολίασε την τηλεοπτική εμφάνιση του ζευγαριού, εξηγώντας πως δόθηκε η εντύπωση ότι το πρόσταγμα είχε η μητέρα.patra 1

«Η ατμόσφαιρα θύμισε κάτι ανάλογο του πρόσφατου παρελθόντος, χωρίς να υπαινίσσομαι ότι εκείνη η εξέλιξη έχει συνάφεια με την τωρινή υπόθεση. Η μητέρα ήταν άνετη. Δυο τρεις φορές έχασε τα λόγια της και αυτό απομένει να αναλυθεί, χωρίς να ξεχνάμε ότι η περιγραφή της έγινε υπό το ασήκωτο βάρος της απώλειας των παιδιών της. Όσον αφορά τον πατέρα, ήταν ευδιάκριτος ο “δεύτερος” ρόλος, φαινόταν αδύναμος να σταθεί στο ύψος μιας περίστασης που τον ξεπερνούσε».oikogenia sthn patra

Στο μεταξύ, στο κενό έπεσε η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία αναφορικά με τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους. Σύμφωνα με εισαγγελική διάταξη, δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των γιατρών ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απορριφθεί η έγκληση του ζευγαριού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...