Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οι τρεις άφαντοι απαγωγείς, το ροζ βίντεο και ο εξευτελισμός της 26χρονης

Ο 47χρονος έτριβε το πέος του στο πρόσωπο της κοπέλας λέγοντάς της να χωρίσει τον γαμπρό του για να μην ανεβάσει το υλικό στο διαδίκτυο

Έναν διαρκή εφιάλτη, που περιελάμβανε από αρπαγή, ομηρία, άγρια σεξουαλική κακοποίηση ως και revenge porn με «στημένο» ροζ βίντεο, βίωσε μια νεαρή γυναίκα, σε μια συγκλονιστική υπόθεση που καλούνται να διαφωτίσουν οι αστυνομικοί.

Η πρωτοφανής περιπέτεια άρχισε για την 26χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ περπατούσε στην οδό Λάππα, στην περιοχή Μαυρίκα της Καρδίτσας. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο με τρεις άνδρες, εκ των οποίων η νεαρή γνώριζε μόνο τον έναν, ηλικίας 43 χρόνων.

Προτού η κοπέλα καταλάβει τι είχε συμβεί, εκείνος μαζί με τους άλλους δύο την άρπαξαν και την έριξαν σαν τσουβάλι μέσα στο αυτοκίνητο, παρά την προσπάθεια που έκανε να αντιδράσει. Οι τρεις άνδρες οδήγησαν την 26χρονη σε ένα σπίτι στην ίδια περιοχή που, όπως έγινε στη συνέχεια γνωστό, ανήκε σε έναν από αυτούς, ηλικίας 47 χρόνων, και βρισκόταν σε αυτό και μια 42χρονη γνωστή της κοπέλας.sexoualiki parenoxlisi

Εκεί άρχισε ο εφιάλτης για τη νεαρή καθώς, με τη 42χρονη να παρακολουθεί, οι τρεις άνδρες τη χτύπησαν αλύπητα και την ξεγύμνωσαν, τραβώντας από πάνω της τα ρούχα της με τη βία. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτό ήταν μέρος του σχεδίου τους για να καταγράψουν σε ένα βίντεο τον απόλυτο σωματικό εξευτελισμό της νεαρής, που ούτε ο πιο διεστραμμένος νους θα σκεφτόταν.

Τα τρία κτήνη έβαλαν τη χτυπημένη γυμνή γυναίκα να γονατίσει στο κέντρο ενός δωματίου, ενώ ο 43χρονος και ο άγνωστος φίλος του έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τραβούν βίντεο. Τότε ο 47χρονος κατέβασε το παντελόνι του, πλησίασε την κοπέλα και άρχισε να τρίβει το πέος του στο πρόσωπό της, στα αυτιά και στο κεφάλι της για να την ταπεινώσει με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, την ώρα που η 42χρονη τον παρότρυνε να εντείνει ακόμα περισσότερο την τερατώδη συμπεριφορά του.

sexoualiki parenoxlisi

Όταν τελείωσε η αισχρή σκηνή, ο 47χρονος ντύθηκε και, απευθυνόμενος στην κοπέλα που έκλαιγε γοερά, τη διέταξε να χωρίσει από τον γαμπρό του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο! Στη συνέχεια, οι τρεις βασανιστές αποχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από το σπίτι, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα κουρελιασμένη ψυχικά και σωματικά. Εκείνη κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της, που ήταν σε κοντινή απόσταση, και διηγήθηκε με λυγμούς στη μητέρα της όσα είχε υποστεί.kavgas gynaikes seira

Η μητέρα μετέφερε την κόρη της στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και, μετά τις πρώτες βοήθειες που της προσέφεραν οι γιατροί, πήγαν στην Αστυνομία όπου υπέβαλαν καταγγελία. Οι αστυνομικοί που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δραστών τούς αναζήτησαν στον οικισμό των Ρομά της περιοχής, ωστόσο έως χθες κανείς από αυτούς δεν είχε εντοπιστεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...