Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στις 8 Απριλίου η δίκη του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Με το βλέμμα στραμμένο στη δίκη του, η οποία προσδιορίστηκε για τις 8 Απριλίου, είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος «πάγωσε» την κοινή γνώμη όταν ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους!

glyka nera caroline mpampis

Ο 33χρονος, που κρατείται από τις 22 Ιουνίου του 2021, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου, καθώς επίσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες της ψευδούς καταγγελίας, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Οι δικαστές, που εξέδωσαν το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, είχαν υιοθετήσει την πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος περιέγραφε με λεπτομέρειες στην εισήγησή του τόσο το σκηνικό του εγκλήματος όσο και τη «σκηνοθεσία» που έκανε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος με σκοπό να παραπλανήσει τις Αρχές.

glika nera6789

«Μετά και τη συγκεκριμένη πολλοστή θερμή φιλονικία του ζεύγους, ο κατηγορούμενος αποφάσισε να προχωρήσει στην εκτέλεση σχεδίου εξόντωσης της συζύγου του, που από καιρό καλλιεργούσε στην σκέψη του, με σκοπό να απαλλαγεί από την παρουσία της και να απομείνει μόνος με το παιδί τους. Το σχέδιό του αυτό αποτελείτο από δύο μέρη, αφενός μεν τη φόνευση της Κράουτς, αφετέρου δε την εμφάνιση του θανάτου της ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας τρίτων αγνώστων δραστών προς αποφυγή τον δικών του ποινικών ευθυνών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.glyka nera

Παράλληλα, τόνιζε: «Αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της “σκηνογραφίας” των χωρών του ισογείου του σπιτιού, ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν ανύποπτη η σύζυγός του και (…) με τη δύναμη των χεριών του πίεσε ισχυρά το κεφάλι της Κράουτς προς το μαξιλάρι, με αποτέλεσμα την απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών αυτής (στόμα και ρουθούνια). Τούτο επέφερε σταδιακή δυσχέρεια στην αναπνοή της, αυτή σθεναρά προσπάθησε να αντιδράσει, πλην όμως τούτο δεν κατέστη δυνατό.syzygos 20chronis glyka nera i astynomia stoicheia sta cheria 609d0e8731c64 Η προσπάθεια αυτή του κατηγορουμένου να εξοντώσει τη σύζυγό του διήρκεσε επί πεντάλεπτο και τελικώς το θύμα κατέληξε λόγω ασφυξίας περί ώρα 4.11. Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος, αλλά αγωνιώδης».

Όπως κατέληγε ο εισαγγελικός λειτουργός, ο ανθρωποκτόνος δόλος του 33χρονου πιλότου «ευκρινώς συνάγεται από τον τρόπο και τις συνθήκες εκτέλεσης του εγκλήματος, ήτοι τον ασφυκτικό πνιγμό πεντάλεπτης διάρκειας του θύματος».

φ2 επεκταση ουρανο μεχρι πανω

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...