Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Θρίλερ με την Τρέμη

Το παρασκήνιο και οι λόγοι της αποχώρησης από το Mega ανήμερα της ονομαστικής εορτής της και το… τσουνάμι αλλαγών που έρχεται στο κανάλι

Αντί να κερνάει γλυκά στο γραφείο χθες για την ονομαστική εορτή της δεχόμενη ευχές, η Ολγα Τρέμη ήταν με το… ένα πόδι έξω από το κανάλι, παρά τις προσπάθειες που γίνονταν έως την τελευταία στιγμή από υψηλόβαθμα στελέχη προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από τον σταθμό. Ωστόσο, ένα θρίλερ ήταν χθες (και τις προηγούμενες μέρες) σε πλήρη εξέλιξη, καθώς δεν είχαν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Υπό την πίεση των «χαμηλών πτήσεων» του δελτίου, που καταγράφονται εδώ και δύο χρόνια στη ναυαρχίδα της ενημέρωσης, με τη Μαρία Χούκλη στον ΑΝΤ1 να έχει πάρει την πρωτοκαθεδρία και το Star να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, η δημοσιογράφος έχει βρεθεί να είναι υπόλογος για την απόδοσή του.

Βήμα διάσωσης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Ολγα Τρέμη, μη μπορώντας να διαχειριστεί όλο αυτόν τον κατακλυσμό δημοσιευμάτων που τη θέλουν να αντικαθίσταται από τη Μαρία Σαράφογλου, με σκοπό να αλλάξει το προφίλ του δελτίου του Mega, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα… διάσωσης της καριέρας της.

Οπως μαθαίνουμε, η δημοσιογράφος τόνισε πριν από λίγες ημέρες στη διοίκηση του καναλιού ότι δεν επιθυμεί πλέον να συνεχίσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου και την επόμενη σεζόν, όμως το συμβούλιο των μετόχων του Mega φαίνεται πως δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή της. Αν κι επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε τόσο με την κυρία Τρέμη όσο και με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού Χρήστο Παναγιωτόπουλο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Πάντως, πληροφορίες από πηγές αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ολγα Τρέμη είναι πολύ δυσαρεστημένη από τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί το δελτίο τις ειδήσεις για την οικονομική κρίση, το Μνημόνιο, τις κοινωνικές προεκτάσεις, την τρόικα και πως αυτό έκανε κακό και στη δική της εικόνα. Μάλιστα, πολλές φορές είχε φέρει αντίρρηση για τον τρόπο παρουσίασης της πολιτικής ατζέντας, αλλά δεν εισακούστηκε.

Το θέμα είναι πως αν τελικά το κανάλι δεν μπορέσει να μεταπείσει την κυρία Τρέμη και η απόφασή της να αποχωρήσει γίνει δεκτή, ενδεχομένως να πάρει και άλλους δημοσιογράφους του δελτίου η… μπάλα, εκείνους μάλιστα που έχουν συνδεθεί άμεσα με την παρουσιάστρια, όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης. Γιατί αν το Mega αποφασίσει να κάνει γενικό «λίφτινγκ» στις ειδήσεις του, τότε πολύ πιθανό να γίνουν εκ βάθρων αλλαγές, ακόμη και στους σχολιαστές. Η Ολγα Τρέμη παρουσίαζε το δελτίο των 20.00 από τον Ιούνιο του 2005, μετά την αποχώρηση της Μάρας Ζαχαρέα, ενώ ήταν και η συντονίστρια των εκλογικών βραδιών του καναλιού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...