Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Ομοφοβικό «κρεσέντο»! Προσπάθεια Κούγια να πλήξει την αξιοπιστία μάρτυρα

Ο συνήγορος του Λιγνάδη σχολίαζε φωτογραφίες του Αλί!

Σε ένα χωρίς προηγούμενο ομοφοβικό κρεσέντο προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του πρώτου νεαρού που κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών.

Κατά την εξέταση του 26χρονου -σήμερα- Αλί και σε μια προσπάθεια να πλήξει την αξιοπιστία του ως μάρτυρα, ο γνωστός ποινικολόγος έδειξε φωτογραφίες του νέου από τα social media, σχολιάζοντας τις… πόζες, τα ταξίδια και την καθημερινότητά του σε διάφορες χώρες. Οι φωτογραφίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον μάρτυρα να ποζάρει με μαγιό σε παραλίες στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, με κοντό παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι, καθώς και με αθλητικά ρούχα ενώ γυμνάζεται.

«Δέχτηκα μία απαράδεκτη επίθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου βιαστή μου με ψευδή και βρόμικα υπονοούμενα γύρω από την ιδιωτική μου ζωή, η οποία είναι διαφανής και ανεπίληπτη. Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ μου στο Instagram, οι οποίες με απεικονίζουν σε δημόσιες στιγμές μου.

Αυτές συνοδεύτηκαν από απαράδεκτα και συκοφαντικά υπονοούμενα για την ιδιωτική μου ζωή. Εκατό ψευδομηνύσεις να κάνει εναντίον μου ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται ούτε να με τρομοκρατήσουν ούτε τα εγκλήματά του να ξεπλύνουν» σχολίασε ο Αλί σε γραπτή του δήλωση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος των θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος, ο οποίος κατήγγειλε το ομοφοβικό κρεσέντο του Αλέξη Κούγια. «Ο μάρτυρας δέχτηκε σφοδρή επίθεση σε ένα κλίμα νοσηρό και σεξιστικό για τους μάρτυρες του Λιγνάδη» επισήμανε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Αν αυτό συνεχιστεί, θα χρησιμοποιήσω όλα τα δικονομικά μέσα που έχω». Ο κ. Βλάχος ανέφερε, επίσης, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη υπέβαλε δεύτερη μήνυση εναντίον του Αλί, κατηγορώντας τον για ψευδείς αναφορές στις καταθέσεις του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...