Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Φονιάς και… φιλόζωος! Μετά το τετραπλό έγκλημα πήγε ατάραχος και τάισε τον σκύλο του

Ο 60χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι προκαλούσε μονίμως προβλήματα στη μητέρα του

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρονος δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος στην Ανδραβίδα, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο μωρά του. Μετά την απολογία του ο Σάκης Βαρβαρέσος, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, πήρε ήδη τον δρόμο για το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Η απολογία του μακελάρη άρχισε γύρω στις 11 χθες το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας και κράτησε περισσότερο από τέσσερις ώρες, με τον ίδιο να παραδέχεται ακόμη μία φορά ότι σκότωσε τον Αρμάντο Κλότσι και τη σύζυγό του Μαρία.

Ωστόσο επέμεινε στην αρχική του θέση, δηλαδή ότι δεν θυμάται τίποτα για τα δύο παιδάκια. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 60χρονος δεν αποκάλυψε τους λόγους που όπλισαν το χέρι του, όπως είχε προαναγγείλει σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης ο συνήγορός του Σπύρος Ανδριόπουλος, που διορίστηκε αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο. Τότε, μετά την έξοδο του μακελάρη από το δικαστικό μέγαρο, ο δικηγόρος είχε δηλώσει πως ο λόγος που ο πελάτης του σκότωσε την οικογένεια δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό που επρόκειτο να γίνει γνωστό.

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι…» φέρεται ότι ισχυρίστηκε ο δολοφόνος στον ανακριτή. Ο 60χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι προκαλούσε μονίμως προβλήματα στη μητέρα του, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που βάφτηκε με αίμα και περιέγραψε πώς έγινε το φονικό. «Πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο και εκεί έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα» εξήγησε στεγνά.

Όμως, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδάκια, ο δράστης συνέχισε να ισχυρίζεται διαρκώς πως δεν θυμάται! Ο δικηγόρος του 60χρονου σε δηλώσεις του σχετικά με την απολογία περιορίστηκε να πει ότι ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως, εκτός από τους δύο γονείς, δεν θυμάται τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τις δύο παιδικές ζωές, «λες και η μνήμη του έχει διαγράψει κάποια κομμάτια του φονικού».

Σε ό,τι αφορά το όπλο με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του ζευγαριού, ο δράστης υποστήριξε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του ο μακελάρης ρωτήθηκε γιατί γύρισε στο σπίτι του στην Ανδραβίδα και απάντησε κυνικά ότι δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ταξιδιωτικά έγγραφα ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να… ταΐσει τον σκύλο του!

Υπενθυμίζεται ότι η στάση του μακελάρη κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή την Τρίτη είχε σχολιαστεί έντονα, αφού φέρεται ότι ζήτησε εξηγήσεις για το γεγονός ότι κατασχέθηκαν τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, αντέδρασε εκνευρισμένα όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι είχαν κατασχεθεί μετρητά, ύψους 15.000 ευρώ, που εντοπίστηκαν στη βίλα του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;» τους φώναζε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...