Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από οικιακή βοηθό από το Νεπάλ

Βιντεοσκοπούσε τα μωράκια εύπορης οικογένειας στην Κηφισιά

Έβαλε τον «λύκο να φυλάει τα πρόβατα» ένας γνωστός επιχειρηματίας από την Κηφισιά, ο οποίος είχε προσλάβει ως οικονόμο και νταντά για τα τρία μικρά παιδιά του μια 28χρονη από το Νεπάλ, αλλά διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο κινητό της τηλέφωνο είχε καταχωρισμένες γυμνές φωτογραφίες των δύο κοριτσιών του, ηλικίας δυόμισι και ενάμισι ετών!

Από τη Νάντια Αλεξίου

Η Ασιάτισσα έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν αν συνδέεται με ιστοσελίδες που διατηρούν κυκλώματα παιδόφιλων στο Dark Web και τις τροφοδοτούσε με γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών αντί αμοιβής! Η μυστηριώδης εξαφάνιση του πανάκριβου ρολογιού του πατέρα και τα χρηματικά ποσά που χάνονταν κατά καιρούς από το σπίτι της οικογένειας είχαν προβληματίσει τον επιχειρηματία, ο οποίος υποψιαζόταν ποιος ευθυνόταν για αυτά, χωρίς ωστόσο να έχει αποδείξεις.

Όταν, όμως, το μεσημέρι της Κυριακής το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, ηλικίας 4 χρόνων, του περιέγραψε ότι η 28χρονη οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνές τις αδελφές του όταν τις έκανε μπάνιο, «πάγωσε»!

Ο πατέρας ζήτησε εξηγήσεις από την 28χρονη Νεπαλέζα και, όταν την πίεσε και της ζήτησε να δει το κινητό της, βρήκε αποθηκευμένες στις λήψεις της συσκευής γυμνές φωτογραφίες από τα δύο κοριτσάκια, τις οποίες είχε τραβήξει ενώ τα έκανε μπάνιο, αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού τους. Στις εξηγήσεις που αξίωσε από την 28χρονη, εκείνη υποστήριξε ότι «το έκανε για… πλάκα»!

Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής ο πατέρας κάλεσε την Άμεση Δράση και δήλωσε ότι ήθελε να υποδείξει παράνομη φωτογράφιση των ανήλικων παιδιών του. Οι δύο αρχιφύλακες που έφτασαν με περιπολικό στην κατοικία της οικογένειας, στην περιοχή της Κηφισιάς, διαπίστωσαν ότι η οικιακή βοηθός από το Νεπάλ όχι μόνο είχε φωτογραφίσει τα δύο γυμνά κοριτσάκια, αλλά είχε στείλει τα αρχεία με τις φωτογραφίες σε τουλάχιστον επτά χρήστες του διαδικτύου! Κατά την έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της 28χρονης προέκυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες, με πρόσχημα τη «φροντίδα» των παιδιών της οικογένειας, είχε κλέψει επίσης από το σπίτι το ρολόι και μετρητά, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να αγγίζει τα 7.000 ευρώ.

Ο πατέρας έκανε καταγγελία και η 28χρονη Ασιάτισσα συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων και της κλοπής. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου εξετάζεται το κινητό της οικιακής βοηθού, καθώς ερευνάται η εμπλοκή της σε κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...