Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης περιέγραψε την εφιαλτική καθημερινότητά του στα χέρια των απαγωγέων

Του χάραξαν το κεφάλι και τον έκαναν... μπάνιο με χλωρίνη!

Ανατριχίλα προκαλούν όσα περιέγραψε ο 40χρονος «βασιλιάς των ανταλλακτικών» Γιώργος Κυπαρίσσης για τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλλαν επί 66 ημέρες οι απαγωγείς του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να τον ψεκάζουν με… χλωρίνη για να σβήσουν τα ίχνη τους και να του χαράξουν το κεφάλι, σε μια προσπάθεια να πιέσουν τους συγγενείς του να πληρώσουν τα λύτρα που ζητούσαν!

154871902 275199627354141 7576813147766830668 n

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή. Περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα πρώτα δύο 24ωρα στα χέρια τους, ο 40χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας πώλησης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, που βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά των δικών του, είπε ότι ήταν βγαλμένες από την κόλαση.

«Μόλις φτάσαμε στο πρώτο κρησφύγετο, μου έβαλαν ωτοασπίδες στα αυτιά και από πάνω μου έβαλαν ακουστικά μουσικής. Τα μάτια μου ήταν ήδη καλυμμένα από τη στιγμή που με απήγαγαν. Μου είχαν βάλει κουκούλα και μονωτική ταινία…

Επίσης, τα χέρια μου ήταν δεμένα πίσω με χειροπέδες. Μου είχαν δέσει και τα πόδια για να μην έχω ελευθερία κίνησης. Με ρίξανε στο πάτωμα. Εκείνη τη στιγμή με χτύπησαν και μου έσκισαν τα ρούχα. Μόνο το εσώρουχο μου άφησαν. Αρχισαν να μου λένε ότι θέλουν λεφτά για να με αφήσουν και παράλληλα συνέχισαν να με χτυπάνε. Σε αυτή την κατάσταση, δεμένος στο πάτωμα, χωρίς όραση, έμεινα δύο ημέρες… Ηταν μία κόλαση!» κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.kiparissis

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κυπαρίσση, στη συνέχεια οι απαγωγείς τον μετέφεραν σε άλλο κρησφύγετο, όπου τον άφησαν στην ίδια κατάσταση για άλλες δύο ημέρες.

«Δεν άντεχα άλλο. Νόμιζα ότι θα τρελαθώ. Τους παρακάλεσα να μου βγάλουν την κουκούλα και τη μονωτική ταινία για να δω, όπως και έγινε. Στο ύψος των ματιών, το δέρμα μου ήταν κατάμαυρο όταν μου τα έβγαλαν. Δεν αναγνώριζα το πρόσωπό μου. Μετά μου λύσανε και τα χέρια…» είπε ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν αλυσοδεμένος στο κρεβάτι και έπρεπε να φοράει κουκούλα κάθε φορά που πήγαινε στο μπάνιο.

Ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές του για τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλλαν οι δράστες, για να πείσουν τους συγγενείς του να πληρώσουν.

«Όσο με κρατούσαν, τραβήξανε και κάποια βίντεο, προφανώς για να τα στείλουν στην οικογένειά μου. Στα βίντεο αυτά μου υπαγόρευαν κατά λέξη αυτά που ήθελαν να πω. Ηθελαν να εκβιάσουν την οικογένειά μου για να δώσει τα λεφτά. Σε κάποια από αυτά τα βίντεο με χτύπησαν κιόλας, για να φαίνεται το αίμα στην κάμερα. Επίσης, σε ένα βίντεο μου ξύρισαν και το κεφάλι και μετά μου το χαράξανε για να ματώσει!» είπε ο Γιώργος Κυπαρίσσης, καταλήγοντας:kskew

«Την ημέρα πριν με αφήσουν ελεύθερο, με έβαλαν νωρίς το πρωί να κάνω μπάνιο με καυτό νερό. Παράλληλα, με ψέκαζαν με κάποιο υγρό σαν χλωρίνη, ενώ με βάλανε να ξυρίσω το σώμα και το κεφάλι»!

Οι επαφές με την οικογένεια και η «έκπτωση» στα λύτρα

Οι διαπραγματεύσεις των απαγωγέων με τους συγγενείς του Γιώργου Κυπαρίσση για την καταβολή των λύτρων βρίσκονταν σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή, με τις Αρχές να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι κακοποιοί επικοινωνούσαν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνυμάτων με τη μητέρα και την αδερφή του 40χρονου. Αρχικά είχαν απαιτήσει 2.000.000 ευρώ για να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Επειδή, όμως, η οικογένεια αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, στα μέσα Φεβρουαρίου έριξαν τις απαιτήσεις τους στο 1.000.000 ευρώ, με τη συμφωνία να κλείνει τελικά στα 800.000 ευρώ.dsw

«Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς. Ηταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο ημέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε… Οι απαγωγείς ήταν επτά, μίλησα με δύο. Ηταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά» είχε δηλώσει μετά την απελευθέρωση του 40χρονου επιχειρηματία η μητέρα του Ολγα. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου 2021 κοντά στο σπίτι του στο Πικέρμι και απελευθερώθηκε λίγο πριν από τις 8 το πρωί της περασμένης Παρασκευής κοντά στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέρος των λύτρων ύψους 300.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....