Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Ημέρα της Γυναίκας με στρίπερ και αφηνιασμένα θηλυκά

Δύο χρόνια περίμεναν «στερημένες» εξαιτίας των lockdowns, αλλά φέτος του έδωσαν και κατάλαβε γιορτάζοντας με… λύσσα τη Γιορτή της Γυναίκας!

DSC 756601

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια ήταν παράδοση γυναίκες όλων των ηλικιών και κοινωνικών τάξεων να γλεντούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τη γιορτή τους σε ναούς της ηδονής, όπου ιδρωμένα αντρικά κορμιά γίνονταν ένα με τις φαντασιώσεις τους! Φέτος, όμως, και έπειτα από δύο χρόνια «σιωπής» σε νυχτερινά μαγαζιά εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, ακούστηκαν και πάλι τα αχ και βαχ από γυναικεία χείλη μπροστά στη θέα αντρικών κορμιών όπου η τεστοστερόνη ξεχειλίζει!

DSC 752401

Η «Espresso» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γνωστό strip club Kinky Opera, στη λεωφόρο Συγγρού, και κατέγραψε όσα συνέβησαν!

To μαγαζί ήταν γεμάτο από κυρίες κάθε ηλικίας, που αδημονούσαν να ξεπροβάλουν μπροστά τους ημίγυμνα αγόρια για να αρχίσει το «πάρτι». Κάποιες έδειχναν «λυσσασμένες» για το θέαμα που θα εκτυλισσόταν μπροστά τους, με τις φαντασιώσεις τους, όπως μας είπαν μερικές, να δίνουν και να παίρνουν!

Η 20χρονη Μαριάννα, που είναι φοιτήτρια, δέχτηκε να μιλήσει στην «Espresso» ως… πρωτάρα, μια και είναι η πρώτη φορά που περνά την είσοδο ενός strip club: «Είμαι ενθουσιασμένη! Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και μου άρεσε πολύ το show που έκαναν οι χορευτές! Επίσης εντυπωσιάστηκα από το live sex επάνω στη σκηνή! Ηταν μια πρωτότυπη εμπειρία για εμένα και θέλω να την ξαναζήσω σύντομα. Πλέον το μαγαζί θα γίνει το στέκι μας και όχι μόνο την ημέρα για τη γιορτή της γυναίκας!» αναφέρει με ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησης στα χείλη της.

DSC 750201

Από την άλλη, η Νάντια, 52 ετών, ιδιωτική υπάλληλος, έρχεται κάθε χρόνο αυτή την ημέρα στο συγκεκριμένο strip club γιορτάζοντας μαζί με τις όμορφες συνομήλικες φίλες της την Ημέρα της Γυναίκας μακριά από οικογενειακές υποχρεώσεις. «Μας έλειψε πολύ να γιορτάζουμε τη συγκεκριμένη ημέρα. Ερχόμασταν κάθε χρόνο στο μαγαζί, μέχρι που ήρθε ο κορονοϊός. Σήμερα θα το ζήσουμε στο έπακρο ικανοποιώντας τις φαντασιώσεις μας με τους νεαρούς χορευτές.

Είμαι 25 χρόνια παντρεμένη και ο σύζυγος γνωρίζει ότι έρχομαι στο strip club. Μάλιστα κάνει καλό και στον γάμο μας, διότι ανανεώνουμε τη σχέση μας με τις εικόνες που έχω από τη σημερινή ημέρα και τις μεταφέρω στο κρεβάτι μας» λέει με ένα ελαφρύ μειδίαμα.

Εκτός, όμως, από γυναίκες που αρέσκονται να βλέπουν αντρικά κορμιά να χορεύουν και να τα αγγίζουν, υπάρχουν και κυρίες που τους αρέσουν το θέαμα και τα ερωτικά αγγίγματα από… γυναίκες striper.

DSC 760801

H Αντζελα είναι 32 ετών και, μιλώντας στην «Espresso», δεν κρύβει τον θαυμασμό της και την έλξη για καλοσχηματισμένα γυναικεία κορμιά που χορεύουν μπροστά της αισθησιακά, «Αυτή η γιορτή είναι για εμάς τις γυναίκες μια ημέρα απελευθέρωσης. Προσωπικά έρχομαι γιατί θαυμάζω το γυναικείο κορμί και παίρνω πολλές ιδέες από τα κορίτσια πάνω στον στύλο για να τα κάνω και εγώ στο αγόρι μου» δηλώνει με… καμάρι!

Στην «Espresso» μίλησε και ο ιδιοκτήτης του Kinky Opera για το… έθιμο αναφορικά με την Ημέρα της Γυναίκας: «Έχουμε αλλάξει το πρόγραμμα, προσφέροντας κυρίως αντρικό στριπτίζ και show. Περίμενα ανυπόμονα τη σημερινή ημέρα, διότι εδώ και δύο χρόνια ήμασταν κλειστά. Σήμερα πέρασαν από το μαγαζί περίπου 200 γυναίκες κάθε ηλικίας! Οι άντρες χορευτές ήταν περισσότεροι από δέκα, φέρνοντας και επαγγελματίες από το εξωτερικό. Πλέον τα strip clubs και ειδικά το μαγαζί μας έχουν αλλάξει νοοτροπία και θυμίζουν περισσότερο πολυτελές club τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Από την άλλη, ο χορογράφος και striper Patrick μιλώντας στην «Espresso» ανέφερε: «Στην αρχή κάποιες γυναίκες είναι διστακτικές, όσο όμως περνάει η ώρα αφήνονται και απελευθερώνονται».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...