Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σκληρός και χωρίς ίχνος μεταμέλειας εμφανίστηκε στον ανακριτή ο μακελάρης στην Ανδραβίδα

Αμετανόητος ο μακελάρης!

Ψυχρός και αμετανόητος εμφανίστηκε στον ανακριτή Αμαλιάδας ο 60χρονος μακελάρης, ο οποίος ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια για ασήμαντη αφορμή στην Ανδραβίδα!

Όσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την απολογία του Δ.Β., ο οποίος δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του, γεγονός που αποκαλύπτει τον σκοτεινό και σκληρό χαρακτήρα του.
Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο, ο 60χρονος υμνητής του Χίτλερ που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία, και έπνιξε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενάμισι και δυόμισι ετών, ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε… σύγχυση όταν δολοφόνησε τα αγγελούδια! Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η άρνησή του να ζητήσει έστω μία συγγνώμη για το τετραπλό φονικό, λέγοντας ότι θα ζητήσει συγχώρεση μόνο από τον Θεό!

«Δεν ξέρω πώς έγινε, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Σε τι σύγχυση βρισκόμουν και έγινε τόσο κακό…» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε: «Θα ζητήσω συγχώρεση μόνο από τον Θεό, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να με συγχωρέσει κανένας άλλος»!

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος των δύο μικρών παιδιών επήλθε «διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», σύμφωνα με την έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα.

Αναφορικά με τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγό του, ο μακελάρης ισχυρίστηκε ότι αφορμή για να τους δολοφονήσει ήταν ότι διέκοπταν την παροχή ρεύματος και νερού στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του, η οποία κατοικεί στο ίδιο οίκημα: «Εκλειναν το ρεύμα και το νερό στη μητέρα μου» υποστήριξε.

Προσπαθώντας να εξηγήσει το δολοφονικό αμόκ από το οποίο κατελήφθη το μεσημέρι της προηγούμενης Τέταρτης, ο 60χρονος τόνισε ότι λίγο πριν από το φονικό τού τηλεφώνησε η μητέρα του και παραπονέθηκε για πολλοστή φορά ότι δεν είχε ρεύμα και νερό στο σπίτι. Κατηγόρησε, τέλος, τον 32χρονο για προκλητική συμπεριφορά: «Εχω κάνει φυλακή. Δεν με νοιάζει τίποτα, δεν ακούω τίποτα, θα κάνω ό,τι γουστάρω» ήταν, σύμφωνα με τον Δ.Β., τα λόγια που του είπε ο άτυχος άνδρας από την Αλβανία σε έναν από τους συχνούς καβγάδες που είχαν.

Στο μεταξύ, προκαλούν ανατριχίλα οι περιγραφές του 12χρονου γιου από τον πρώτο γάμο της άτυχης Μαρίας για τη στιγμή που βρήκε νεκρούς τη μητέρα, τον πατριό και τα αδερφάκια του: «Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω μαμά, για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα. Δεν απαντάει κανείς.
Πηδάω έναν φράχτη που πηδούσα καθημερινά όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λίγο προτού ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό. Η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα» περιέγραψε το 12χρονο αγόρι, που έχει επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, και πρόσθεσε: «Λέω “μαμά, τι έπαθες;” και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δεν βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου, το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο… Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...