Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Συνωμοσιολόγος λέει ότι ανακάλυψε τη χαμένη ήπειρο στο Περού

Ήταν τεράστιο διαστημόπλοιο

Τη χαμένη Ατλαντίδα πιστεύει ότι ανακάλυψε στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού με τη βοήθεια του Google Earth γνωστός ουφολόγος, ο οποίος μάλιστα έχει μια πολύ ξεχωριστή θεωρία για την προέλευση των κατοίκων της, καθώς υποστηρίζει ότι πρόκειται για… «πράσινα ανθρωπάκια».

Ο συνωμοσιολόγος Σκοτ Κ. Γουόρινγκ, σύμφωνα με τη «The Sun», είναι πεπεισμένος ότι η Ατλαντίδα ήταν ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο σταθμευμένο στην επιφάνεια του ωκεανού, αλλά για άγνωστους λόγους κάποια στιγμή βυθίστηκε. Οπως έγραψε στο προσωπικό του blog «Ufo Sighting Daily» «Θεάσεις UFO Καθημερινά», μελετώντας μέσω των διαδικτυακών χαρτών του Google Earth τον πυθμένα του Ειρηνικού Ωκεανού κοντά στις ακτές του Περού, εντόπισε ένα τεράστιο, κυκλικό αντικείμενο με διάμετρο επτά χιλιομέτρων. «Απ’ ό,τι θυμάμαι, αυτό το κυκλικό σχήμα έχει το σωστό μέγεθος και σχήμα ώστε να είναι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας» υποστήριξε. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος «πάντα πίστευε» ότι η Ατλαντίδα ήταν «ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που επέπλεε στον ωκεανό και αργότερα βυθίστηκε».

Για να ενισχύσει την άποψή του, ο Γουόρινγκ σημείωσε ότι αν το παρατηρήσουμε με προσοχή θα δούμε «έναν θόλο στο κέντρο του, ο οποίος βρίσκεται πιο ψηλά από τον υπόλοιπο δίσκο». «Αυτό είναι το κλασικό ντιζάιν (ιπτάμενου) δίσκου» ανέφερε και ισχυρίστηκε ότι «αυτός ο δίσκος στον βυθό του ωκεανού είναι 100% απόδειξη (για την ύπαρξη) αρχαίων εξωγήινων και (εξωγήινης) τεχνολογίας, η οποία κάθεται στον πυθμένα του ωκεανού».

Μάλιστα, ο ουφολόγος πιστεύει ότι δεν είναι τυχαίο το σημείο όπου εντόπισε την εξωγήινης προέλευσης «χαμένη Ατλαντίδα». Αυτό, διότι είναι κοντά στην περιοχή του Περού, όπου υπάρχουν οι μυστηριώδεις Γραμμές της Νάσκα. Ο Γουόρινγκ θεωρεί ότι οι άνθρωποι έφτιαξαν τα σχέδια ώστε να γίνονται ορατά μόνο από μεγάλο ύψος «για να καλωσορίσουν τους θεούς». «Εκείνη την εποχή μια εξωγήινη τεχνολογία που πετούσε στον ουρανό, μπορούσε εύκολα να περάσει για θεούς» έγραψε υποστηρίζοντας ότι το κυκλικό αντικείμενο στον ωκεανό και οι Γραμμές της Νάσκα «είναι προφανές ότι συνδέονται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....