Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Μάνος Δασκαλάκης – «Το δίκιο θα το βρω…»

«Το δίκιο θα το βρω...»

Μπροστά στον καταιγισμό δημοσιευμάτων και εν αναμονή των απαντήσεων που θα δώσουν οι ειδικοί για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, ο πατέρας τους Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να απαντήσει σε όσους έχουν στήσει στον τοίχο τον ίδιο και τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε, όταν τελειώσει αυτό το τραγικό σίριαλ, θα δώσει τις απαντήσεις που έχει σε όσους έχουν μιλήσει για το ζευγάρι και τους ανεξήγητους θανάτους των παιδιών του. «Να ξέρετε ότι, μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει» είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο πατέρας των παιδιών, δείχνοντας πόσο τον έχει ενοχλήσει μερίδα των ΜΜΕ. Πιστεύει ότι σύντομα θα τελειώσουν όλα και θα υπάρξουν απαντήσεις, και τότε θα βρει, όπως λέει, το δίκιο του. «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε στο 1% τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

σελ 15 φ3 ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Στο μεταξύ, πληροφορίες για τις ιστολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας ανέφεραν ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά του, κάνοντας ακόμα πιο ανεξήγητο το ότι είχε υποστεί ανακοπές. Την άποψη αυτή στηρίζουν γιατροί του Καραμανδάνειου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι, εάν είχε κάτι ύποπτο στην καρδιά της η Τζωρτζίνα, δεν θα μπορούσε να αντέξει την προσπάθεια ανάνηψης, που διήρκεσε περίπου 50 λεπτά. Οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρίσκονται στο στάδιο της επαλήθευσης προκειμένου να μην ξεφύγει το παραμικρό, ενώ δεν αποκλείεται πρώτες να παραδοθούν αυτές της Μαλένας, που «έφυγε» το 2019, ρίχνοντας το πρώτο φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.patra 1

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως ο ίδιος ρώτησε τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν αρνητικά. Αναφορικά με το σενάριο της ασφυξίας, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς που μετέχει στην ομάδα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, η οποία μελετά τους τρεις θανάτους, είπε στην ΕΡΤ πως στα μικρά παιδιά και στους ηλικιωμένους ο ασφυκτικός θάνατος είναι δύσκολα διαγνώσιμος. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την «Εταιρία Δολοφόνων», της οποίας κάποια θύματα πέθαναν από ασφυξία, κάτι που δεν ανακάλυψε άμεσα η ιατροδικαστική έρευνα και ανακαλύφθηκε πολύ αργότερα.

σελ 15 φ4 ΜΑΛΕΝΑ2

Για την ασφυξία επανήλθε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. «Εγώ, με βάση ευρήματα από τα δύο παιδιά και εκτίμηση για το τρίτο, έχω δημιουργήσει ένα σενάριο. Κατά πόσον αυτό μπορεί να επαληθευτεί μένει να το δούμε» είπε στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε πως «όλοι εμείς που μιλάμε έχουμε προσφέρει μια καλή υπηρεσία στον δράστη, εάν υπάρχει, έχοντας δώσει πολλές πληροφορίες, τόσες που δεν θα χρειαστεί ούτε τεχνικό πραγματογνώμονα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...